Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 26 квітня 2024
17:40

БЛОГИ

Mira Vognu


13 березня 2017, 11:50

107 мільйонів за газ фірмі Руслана Журила та Сергія Дробота

Філія «Вільногірський гірничо-металургійний комбінат» ПАТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» 1 березня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Енерджі Трейд Груп» про постачання природного газу на 106,60 млн грн. (Додаток 1)
ТОВ «Енерджі Трейд Груп» протягом 2017 року надасть 10,80 млн кубометрів газу по 9 870 грн. за тисячу кубометрів. Це на 4% дорожче від березневого тарифу «Нафтогазу», який становить 9 439 грн. за тисячу кубометрів. (Додаток 2) У 2016 році «Енерджі Трейд Груп» теж було постачальником газу для комбінату на 88,51 млн грн.
Конкурувало із ТОВ «Енерджі Трейд Груп» ТОВ «Енерго-сервісна компанія «Еско-Північ» екс-міністра екології Миколи Злочевського. ТОВ «Укргазпродакшн» Віталія Катраги не допустили до аукціону, бо фірма не подала інформацію про відсутність податкової заборгованості та не мала ліцензії НКРЕКП на постачання газу за нерегульованим тарифом.
Як відомо, товариство-переможець пов’язане із Русланом Журилом – керівником ДП «Об’єднана гірничо-хімічна компанія», який раніше був заступником директора ДП «Східний гірничо-збагачувальний комбінат». Після призначення Журила до ОГХК вона стала найбільшим постачальником держкомпанії.
Газова фірма також пов’язана із екс-директором СхідГЗК Сергія Дробота. У 2014 році він отримав підвищення і став гендиректором ДК «Ядерне паливо», куди входить і СхідГЗК.
«Енерджі Трейд Груп» виграє державні тендери з 2009 року й відтоді отримала підрядів на 1,8 млрд грн. Більшість договорів укладено із ДП СхідГЗК та ДП ОГХК.
Руслан Журило 25 січня 2017 року був затриманий працівниками НАБУ. Він підозрюється у зловживанні службовим становищем і вчиненні злочину.




Останній раз редагувалося: 13.03.2017 11:50


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті