Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 24 квітня 2024
03:23

БЛОГИ

Mira Vognu


13 березня 2017, 15:18

Товариство із Горлівки виграло тендер на 426 тис грн у Інституту зернових культур

Державна установа Інститут зернових культур 13 березня уклала договір із ТОВ «Інтерполіхім» щодо закупівлі 44 т нітроамофоски (добрива) на суму 426 тис грн.
У тендері взяли участь ще дві фірми: ТОВ «Хімагроінвест» та ТОВ «Укрхімекспорт». (Додаток 1) Відповідно до договору, товариство-переможець протягом семи днів надасть 44 т добрив за 9,7 тис грн/кг. Ринковою ціною є 8 900-9 200 грн/т без урахування вартості доставки. На сайті самого «Інтерполіхіму» вказано ціну 9 500 грн/т.
Переможець додав до своєї пропозиції паспорти якості на продукцію виробництва АТ «Міндобрива» і ПАТ «Дорогобуж» (обидва – Росія).
За даними держреєстру, ТОВ «Інтерполіхім» зареєстрований в окупованому терористами місті Горлівка Донецької області на місцевого жителя Олександра Галицького. Фактична адреса товариства знаходиться у Києві – по вул. Іоанна Павла ІІ (Патріса Лумумби), 4/6, корпус А, оф. 605.(Додаток 2, Додаток 3) Донецький номер телефону фірми 0623451969 також використовує ТОВ «УЗавто-Донецьк».
Конкурувало із товариством-переможцем ТОВ «Укрхімекспорт», яке знаходиться у Сєвєродонецьку, Луганська область. Засновником і власником є місцевий житель Олексій Малеванець. (Додаток 4)
Херсонське ТОВ «Хімагроінвест.», яке також виступило конкурентом ТОВ «Інтерполіхім» на цих торгах, зареєстрували мешканці Сімферополя Руслан Савлук та Павло Новіков. (Додаток 5) Ці два підприємства з 2009 року отримали підрядів на 69,92 млн грн., усі – від Інституту рису НААН України та його ж ДП «Дослідне господарство Інституту рису НААН України».
За дивним збігом обставин, всі учасники описаних торгів пов’язані із окупованими зараз або в минулому територіями ОРДЛО та АРК.







Останній раз редагувалося: 13.03.2017 15:18


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті