Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 05 мая 2024
23:07

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Визначилися переможці Турніру з міні-футболу пам’яті Олександра Сирчина, що відбувся у Дніпропетровську

Команда Енергомеханічної служби та команда Виробництва великогабаритних шин ВАТ «Дніпрошина» (Дніпропетровськ) стали переможцями щорічного VIII Турніру з міні-футболу пам’яті колишнього голови профспілкового комітету ВАТ «Дніпрошина» Олександра Сирчина у групах ветеранів та молодих гравців відповідно. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила прес-служба ВАТ «Дніпрошина».

За інформацією прес-служби, турнір відбувався 4-5 березня в культурно-спортивному комплексі (КСК) «Шинник» (Дніпропетровськ).

На другому місці серед команд ветеранів — команда Виробництва масових шин, на третьому — команда Виробництва великогабаритних шин, на четвертому — команда адміністрації ВАТ «Дніпрошина», на п’ятому — команда «Друзі Олександра Сирчина» та на шостому — команда Профспілкового комітету ВАТ «Дніпрошина».

За даними прес-служби, серед команд молодих гравців другою стала команда адміністрації ВАТ «Дніпрошина», третьою — команда Енергомеханічної служби, на четвертому — команда Виробництва масових шин.

Як повідомила прес-служба, кращим гравцем турніру став Станіслав Подолкін (команда Виробництва великогабаритних шин), а кращим воротарем — Володимир Сич (команда Енергомеханічної служби).

Усього в турнірі взяли участь 10 команд до складу яких входять співробітники ВАТ «Дніпрошина» та друзі Олександра Сирчина.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте