Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 02 мая 2024
23:02

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Пам’ятник футболісту Сергію Перхуну в Дніпропетровську офіційно відкриють 8 жовтня

На вул. Набережній перед Дніпропетровським державним інститутом фізичної культури та спорту 8 жовтня о 13.00. відбудеться офіційна церемонія відкриття пам’ятника футболісту Сергію Перхуну. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила прес-секретар Дніпропетровської обласної федерації футболу Ольга Долініна.

За інформацією Ольги Долініної, на церемонії будуть присутні президент Федерації футболу України (ФФУ) Григорій Суркіс, перший віце-президент та виконавчий директор ФФУ Олександр Бандурко, перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко, віце-президент ФФУ Володимир Лашкул, а також батько Сергія Перхуна Володимир Перхун, вдова футболіста Юлія та родичі Сергія Перуна.

Як повідомила прес-секретар, під час відкриття пам’ятника перший та другий тренери Сергія Перуна Анатолій Бурганов та Віталій Мусієнко отримають подарунки від ФФУ. Футбольні діячі отримають книгу «Непереможний» про Сергія Перуна, яку написав батько футболіста. Також виступлять артисти Дніпропетровського академічного театру опери та балету.

Пам’ятник створено на кошти, виділенні Григорієм Суркісом з фонду ФФУ (70 тис. грн.), кошти з міського бюджету Дніпропетровська та кошти, що зібрали вболівальники.

Пам’ятник створили скульптори Борис Волков і Степан Поляк та архітектори Іван Гаврилов і Володимир Положий.

Довідка: Сергій Перхун — вихованець дніпропетровської футбольної школи «Дніпро-75», воротар. За команду «Дніпро» (Дніпропетровськ) Сергій Перхун грав у 1993-1999 роках. Потім він виступав за команду «Шериф» (Молдова) у 1999-2000 роках. У 2001 — почав грати за ЦСКА (Москва). 28 серпня 2001 в матчі ЦСКА з махачкалінським «Анжі» сталося трагічне зіткнення з одним із футболістів «Анжі», в результаті якого Сергій Перхун помер.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте