Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
15:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Заводи Дніпропетровщини підтримали мир та стабільність в Україні гудком

Заводи Дніпропетровщини підтримали мир та стабільність в Україні гудком
Сьогодні о 12.00 більше 20 великих промислових підприємств Дніпропетровщини проголосували виробничими гудками за мир та стабільність в Україні та виказали свій протест проти сепаратизму, тероризму та насилля. Гудок тривав близько 3 хвилин.

Підтримали ініціативу трудового Донбасу щодо проведення попереджувального заходу проти війни гудками у Дніпропетровську: Південний машинобудівний завод, Дніпропетровський металургійний завод ім. Петровського, Дніпротяжмаш, Дніпропетровський завод прокатних волків, Веста, Нижньодніпровський трубопрокатний завод ім. К.Лібкнехта.

У Кривому Розі – всі гірничо-збагачувальні комбінати, у Дніпродзержинську – ДМКД, Дніпроазот, у Нікополі – Нікопольський завод феросплавів, Трубосталь, Інтерпайп Ніко-Тьюб та Сентравіс Продакшин. Підтримали ініціативу 10 шахт Західного Донбасу у Павлограді, Вільногірський гірничо-металургійний комбінат, гірничо-збагачувальні комбінати в Орджонікідзе, Марганці, Жовтих Водах.

Нагадаємо, сьогодні о 12.00 на мирний протест, який розпочався з гудків на підприємствах, вийшли працівники заводів Донеччини та Луганщини.

Gorod.dp.ua на Facebook.

5  

Tamiona  (21.05.14 10:46): ешкин кот, а я не знала про этот "гудок мира", когда услышала сирену на Красном Камне, подумала всё, бомбят... =)
arpo  (20.05.14 22:57): Это интересно какие заводы, и какими гудками?)))
georg123  (20.05.14 18:53): Дніпропетровці, потрібна допомога, ТЕРМІНОВО: Заступник глави облдержадміністрації Борис Філатов:
"Сьогодні Симоненко й Ко перейшли всі межі. Вони хочуть зірвати вибори й вкрасти в нас нашу країну. Прямо зараз на Дніпропетровщині почався масовий вихід "комі" з виборчих комісій", - написав він. "Я звертаюся до всіх патріотів незалежно від партійної приналежності й політичних поглядів. Давайте замінимо червонопузу погань у виборчкомах. Проведемо вибори. А з ними розберемося дещо пізніше", - запропонував він.
Філатов також навів телефон оперативного штабу ОДА по проведенню виборів у Дніпропетровській області: 056 742-70-33.
МАКСИМАЛЬНЫЙ РЕПОСТ!
Обговорення: 1
kommi  (20.05.14 16:58): Чето не слышал...
1

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті