Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
16:00

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпропетровську до фракції «Демократи» ввійшов екс-голова фракції «Батьківщина»

У Дніпропетровську до фракції «Демократи» ввійшов екс-голова фракції  «Батьківщина»
Депутат міськради Максим Курячий, який напередодні вийшов з партії та склав повноваження керівника фракції «ВО «Батьківщина» ввійшов до фракції «ВО «Демократи» в Дніпропетровській міськраді. Про це стало відомо 30 жовтня під час чергової сесії міськради.

«Одноголосним рішенням до складу фракції був прийнятий Максим Курячий. Політична відповідальність, внутрішньопартійна демократія, прийняття рішень з врахуванням думки всіх партійців, а не формування партії з пануванням бюрократії та вождизму – ось принципи, що стали ключовими для такого кроку. Головне для нас – робота для виборців, а не декларації та партійні заяви», - сказав керівник фракції «ВО «Демократи» Каміль Примаков у коментарі журналістам.

В свою чергу Максим Курячий, коментуючи свій вступ до фракції, назвав головною причиною те, що нинішній формат опозиції себе вичерпав, потрібна нова опозиція, вільна від старих амбіцій, колишніх догм і помилок.

Як раніше повідомлялося, 7 жовтня народні депутати Андрій Павелко та Володимир Полочанінов заявили про створення партії «ВО «Демократи», 15 жовтня вони звернулися з відкритим листом до колишніх однопартійців із «Фронту Змін» з пропозицією приєднатися до процесу створення та розвитку партії «ВО «Демократи». 16 жовтня 8 депутатів з фракції «Фронт Змін» створили найбільшу опозиційну фракцію «ВО «Демократи» в Дніпропетровській міськраді. Також створена депутатська група «демократів» в Нікополі та фракція в Кіровській райраді Дніпропетровська.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте