Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 18 апреля 2024
08:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Право засудженої Юлії Тимошенко на телефонні розмови та побачення виконується - Пенітенціарна служба

Право засудженої Юлії Тимошенко на телефонні розмови та побачення виконується - Пенітенціарна служба
Прес-служба ДПтС України спростовувала чергові заяви від засудженої Ю. Тимошенко.

По-перше, що стосується етапування Ю. Тимошенко для участі у судових засіданнях:

  • Жодного разу, у відповідь на виклики до суду, вона не погодилася бути транспортованою. Крім того, про її небажання бути присутньою на жодному судовому засідання свідчать відеозаписи розмов співробітників Качанівської колоні із засудженої напередодні судових слухань, що доступні на офіційному сайті Державної пенітенціарної служби України.
  • про те, що засуджена говорить неправду, свідчать власноруч написані перед кожним засіданням суду заяви Ю.Тимошенко. У заявах вона, зокрема, самостійно зазначає, що не має бажання бути присутньою під час засідання (таких заяв налічується більше 20).

По-друге, що стосується телефонних розмов засудженої, її побачень та умов тримання:

  • за час відбування покарання засуджена Ю. Тимошенко мала найбільшу в країні серед усіх засуджених осіб, кількість зустрічей та побачень. Вона, навіть, приводила цілі наради у себе в палаті за участі своїх відвідувачів. Крім того, часто незважаючи на перевищення дозволеної кількості відвідувань на місяць, засуджена Ю. Тимошенко отримує всі дозволи на свої побачення.
  • засуджена без обмежень використовує право телефонних розмов. І незважаючи на відсутність можливості забезпечення цього права в установленому порядку, у зв'язку із перебуванням засудженої на території ЦКЛ № 5, рішенням керівництва ДПтС це право засудженої забезпечується з використанням мобільного телефону.
  • умови тримання засудженої Ю. Тимошенко є такими, яких немає жоден ув’язнений в нашій країні. Про що також свідчать фото, доступні на офіційному сайті ДПтС. Засудженій забезпечені усі комфорті умови – в її розпорядженні декілька кімнат, включаючи кімнату для вживання їжі, палату, де вона перебуває, ще дві кімнати для побачень.

Нагадаємо, як раніше повідомляла прес-служба ДПтС Україні, інформація про начебто побиття засудженої Ю. Тимошенко є неправдивою та провокаційною, що підтверджується рішеннями Європейського суду з прав людини та національних судів.

Прес-служба ДПтС і надалі висвітлюватиме інформацію щодо відбування покарання засудженою Ю. Тимошенко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте