Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
03:56

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Одягаймося етномодно. Крамниця «ВіЗ» презентує одяг і аксесуари в етно-стилі

|«« «« »» »»|

Це вироби молодих амбіційних дизайнерів, котрі не забули про своє коріння. В них майстри намагалися вдихати щось символічне, щось так сильно пов'язане з нашою історією. Вишивка з елементами фольку - ось нитка, яка пов'язує всі ці вироби.

Всі пам'ятають бабусь, котрі оздоблювали одяг, текстиль, рушники вишивками. Козак у вишиванці - символ України, образ національного героя, який зклався історично. Вишивка завжди існувала нерозривно поруч з українцем. Саме тому варто продовжувати традицію.

Ці вироби поєднали історичну традицію з сучасними речами. Всі вони виговлені з мотивами сучасного фольку, призначені як для буденних, так і для вечірніх виходів. Майстри постійно придумувають та виготовляють нові цікаві аксесуари та одяг.

Нагадуємо, що знайти нас можна на Карла Маркса, 18, в книгарні «ВІЗ» (екс-«Мамай») в приміщенні Наукової бібліотеки та за телефонами 095-234-00-82, 067-58-29-815. У всесвітній мережі шукайте нас тут: vizknyg@gmail.com, vk.com/club55066997, facebook.com/vizknyg.

Працюємо щоденно: пн – пт 10:00 – 19:00, сб,нд 11:00 – 18:00.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте