Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
22:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Унікальне село з’явиться на мапі Дніпропетровщини - 100ПУДІВКА

|«« «« »» »»|

100ПУДІВКА – етно-еко-село, де можна зануритись у справжній сільській глушині та відчути українську культуру та традиції на 100%.

Більше ніж 200 волонтерів з Дніпропетровська вже взяли і продовжують брати участь у будівництві цього дивного села. Стіни хат у селі розмальовано в українському стилі, нові будівлі робляться з екологічно дружніх матеріалів – дерева, сіна, глини. Кожна ідея втілюється тут креативно і нестандартно. Почалося будівництво ще наприкінці минулого року. Тоді невеличка група молоді знайшла у Синельниківському районі Дніпропетровська спустошене село і почала відновлювати там закинуті хати, сараї, двори. Кілька місцевих бабусь, які ще залишились у селі, щиро здивувались, коли мертве поселення почало оживати. Вже навесні почали їздити і великі групи волонтерів.

Розпочалося будівництво головного інфраструктурного об’єкту - великої сцени для музичних концертів. Також збудовані туалети, душові кабінки, паркан. На днях вже натягнули волейбольну сітку, поставили баскетбольне кільце та встановлюється спорядження для слеклайну (ходіння по натягнутому канату).

5-6-7 липня відбудеться офіційне відкриття 100ПУДІВКИ, куди запрошують всіх городян на святкування Івана Купала.

В програмі виступи таких гуртів, як: Антитіла, Вертеп, Масса причин, We Are, Теярем, Epolets, Symbol sound, Limited edition, Red wolf, Тайна третьей планеты, Санкидеда, The Floods, Конвалія та ін.

Окрім головної сцени функціонуватиме театральний та кіномайданчик, ярмарок, зона майстер-класів, поезія біля багаття, квести, нічний театр та інші розважальні площадки.

Після відкриття у 100ПУДІВЦІ що вихідних відбуватимуться різноманітні фестивалі, а поміж вихідними можна буде відвідати танцювальні, спортивні, музичні, соціальні табори.

Афішу подій, карту проїзду та більш детальний опис можна знайти на офіційному сайті 100ПУДІВКИ: stopudivka.in.ua

Розташування: село Ракове, Синельниківський район, Дніпропетровська область (43 км. від Дніпропетровська)
GPS-координати: 48.303237,35.277847

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


безхатько  (22.06.13 14:01): Дід Понос - +100500 так оно и есть. а вообще если у граждан волонтёров есть время и деньги то можно сделать что-то и более полезное для населения днепропетровска и обл. хотя это по любому прикрытая реклама очередного загородного вип борделя,в который обычный трудовой народ и не сунется... Ответить | С цитатой
Ухарь  (21.06.13 22:22): тамочки файно. Ответить | С цитатой
йцукен  (21.06.13 16:24): лучше туда поехать чем на БЭСТ-СИТИ. Ответить | С цитатой
Я не поняла...  (21.06.13 16:12): Расскажи ка на какие средства содержится энтузиазм волонтёров Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Дід Понос  (21.06.13 12:09): " ...Розпочалося будівництво головного інфраструктурного об’єкту - великої сцени для музичних концертів.."
А случаем в селе не элеватор или свиноферма главный объект инфраструктуры? Ах да - тута же выкопали много экотуалетов, чтобы городские свиньи могли поделиться впечатлениями.
Никакое это не село - это дешёвая турбаза с дорогими гостями.
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Амурский  (21.06.13 12:00): Поддерживаю ! Ответить | С цитатой
Денис  (21.06.13 11:51): Молодцы!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте