Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
02:39

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Олександр Вілкул зустрівся з послом Європейського Союзу в Україні Яном Томбінські

Олександр Вілкул зустрівся з  послом Європейського Союзу в  Україні Яном Томбінські
«Україна системно реалізує стратегічний шлях Євроінтеграції як на регіональному так, і на державному рівні», - сказав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул під час зустрічі з послом ЄС Яном Томбінські.

В ході зустрічі Олександр Вілкул та Ян Томбінськi обговорили питання залучення в Україну інвестицій з країн ЄС, впровадження енергозберігаючих технологій, розвитку інфраструктурних проектів і сфери туризму.

«На рівні регіонів євроінтеграція активно і успішно реалізується. Цього року в Україні пройшла перша конференція Асамблеї Європейських Регіонів, яка зібрала більше 200 європейських політиків на рівні депутатів Європарламенту, керівників крупних європейських регіонів. Були обговорені питання імплементації кращого європейського досвіду в практики управління українськими регіонами, посилення економічного міжрегіонального співробітництва», - сказав Віце-прем’єр-міністр.

Олександр Вілкул висловив переконання, що солідний професійний досвід Яна Томбінського, зокрема під час його роботи на посаді постійного представника Польщі в Європейському Союзі, сприятиме поглибленню партнерства України та Євросоюзу, а також наближенню нашої держави до ЄС.

На зустрічі також був присутній керівник Торгово-економічного відділу ЄС в Україні Ніколас Бердж.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте