Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
21:59

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Олександр Вілкул: «Вперше в Україні 25-27 квітня 2013 року проходитиме Конференція Асамблеї Європейських Регіонів»

Олександр Вілкул: «Вперше в Україні 25-27 квітня 2013 року проходитиме Конференція  Асамблеї Європейських Регіонів»
25-27 квітня у Дніпропетровську відбудеться міжнародна конференції Асамблеї Європейських Регіонів, в якій візьмуть участь близько 200 делегатів. Це - депутати Європарламенту, керівники дипломатичних установ, губернатори регіонів країн ЄС, керівники регіонів України та представники інших країн-учасників Східного партнерства ЄС.

Про це повідомив Віце-прем`єр-міністр України Олександр Вілкул. «Європейська інтеграція України починається на рівні регіонів. Вперше в Україні на Дніпропетровщині 25-27 квітня 2013 року проходитиме Конференція Асамблеї Європейських Регіонів. Проведення заходу загальноєвропейського масштабу – це особлива подія для України. Це є продовженням системних дій Уряду з розширення та поглиблення міжрегіонального європейського співробітництва», - сказав він.

На сьогодні більше 100 іноземних учасників з 30 країн вже підтвердили свою участь у Конференції. Зокрема, на Дніпропетровщину приїде генеральний секретар АЄР Паскаль Гьорген.

Домовленість про проведення конференції АЄР на Дніпропетровщині була досягнута Віце-прем`єр-міністром України Олександром Вілкулом під час його візиту до Брюсселя (Бельгія) у січні цього року.

Уряд України представлятимуть Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул та Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник.

Основні заходи проходитимуть у «Європейському містечку», яке спеціально створено для проведення цієї Конференції у центрі Дніпропетровська біля площі 80-ти річчя Дніпропетровської області (між облдержадміністрацією та обласною радою).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте