Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 05 мая 2024
16:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровські опозиціонери продовжують акцію проти фальсифікацій результатів виборів до ВР

Дніпропетровські  опозиціонери продовжують акцію  проти фальсифікацій результатів виборів до ВР
У Дніпропетровську на площі перед центральним входом до парку ім. Л.Глоби продовжується акція проти фальсифікацій результатів виборів до Верховної Ради України. Участь в акції беруть активісти Об'єднаної опозиції «Батьківщина», члени громадських організацій, мешканці міста.

«Ми продовжуємо акцію, аби відстояти вибір людей. Не припустимо, щоб забороняли проводити акції, затримували наших активістів. Ми вийшли висловити свою громадянську позицію винятково у мирній формі. На площі працюють намети, активісти роздають листівки, є наші депутати, які спілкуються з людьми та можуть тут же на місці прийняти звернення жителів міста», - сказав заступник голови фракції «Фронт Змін» у міській раді Каміль Примаков.

Як раніше повідомлялося, 7 листопада представники Дніпропетровської Об’єднаної опозиції «ВО «Батьківщина» розпочали безстрокову акцію. Організатори акції в установлений законодавством порядок попередили міськраду про проведення заходу. Незважаючи на це керівництво парку заявляло, що проведення масових заходів на площі перед паром заборонено і вимагало від активістів припинити мітинг.

Пізніше міліція затримала двох активістів-опозиціонерів для доправлення до суду для розгляду адміністративної справи та склала протокол про адміністративне правопорушення, мотивуючи затримання, тим, що акція несанкціонована.

Незважаючи на вимогу юриста припинити справу за відсутністю складу адміністративного правопорушення, суд визнав провину і призначив покарання затриманим у вигляді попередження.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте