Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
11:35

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 11 июля

Криминальная сводка на 11 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

10 липня до працівників Апостолівського райвідділу міліції звернулась 38-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що 26 червня у пiд'їздi одного із будинків по вул. Карла Маркса, безробітна, 45-річна громадянка вдаривши рукою по обличчю, заволодiла її мобільним телефоном. Наразі, зловмисниця затримана. Викрадене - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст.186 КК України (грабіж).


10 липня до працівників Солонянського райвідділу міліції звернулась безробітна, 24-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 10.00 за місцем її мешкання безробітний, 23-річний молодик шляхом ривка, зi столу заволодiв її мобільним телефоном. Наразі, зловмисник затриманий. Викрадене - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст.186 КК України (грабіж).


10 липня до працівників Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 28-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 09.15 невiдомий, через незакритi дверi проник до його квартири, де в той час спала його безробітна, 28-річна спiвмешканка i намагався викрасти сумку та брюки. Але в цей час жінка вiд шуму прокинулась, та не зважаючи на її крик зловмисник з викраденим втiк. За скоєння злочину був затриманий ранiше судимий за крадіжки, 25-річний громадянин.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 КК України (грабіж).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


10 липня працівники Нікопольського міського відділу міліції при проведенні оперативно-розшукових заходів бiля одного із будинків по вул. Електрометалургiв у безробітного, 33-річного мiсцевого жителя вилучили 61 патрон калiбру 5,6 мм. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


9 липня до працівників Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління надiйшло повідомлення про те, що у дворi по пр. Петровського було виявлено труп чоловiка. Виїздом по вищевказанiй адресi, у примiщеннi непрацюючої котельнi, з саднами обличчя було виявлено труп безробітного 51-річного громадянина (вiв бродячий спосiб життя).

Згiдно акту судово-медичної екпертизи смерть чоловіка настала внаслiдок больового шоку від перелому гортані та крововиливу пiд оболонку головного мозку.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий, 28-річний іноземець, який нелегально приїхав до України та вiв бродячий спосiб життя.

9 липня зловмисник перебуваючи спiльно з потерпiлим у примiщеннi непрацюючої котельнi виявив вiдсутнiсть свого мобiльного телефону i почав його шукати. В подальшому, виявивши телефон у потерпілого він став його бити руками по голові та шиї, поки останній не знепритомнiв.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


За пограбування 56-ти та 52-х річних громадянок, що мало мiсце 25 червня працівниками Вільногірського міського відділу міліції були затриманi безробітні, ранiше судимi за крадіжки, 42-х та 35-ти річні громадяни. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 КК України (грабіж).

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


9 липня до працівників Криничанського райвідділу міліції від чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi за наданням медичної допомоги з вогнепальним дробовим пораненням ноги звернувся безробітний, раніше судимий 30-річний громадянин.

Виїздом на мiсце встановлено, що о 19.00 потрепілий проходячи по вул. Дружби в с. Водяне, спiльно з безробітним, ранiше судимим 32-річним знайомим пiдiйшли до огорожi одного із будинків та почали справляти природнi потреби.

В цей час на подвiр'я вийшов 51-річний громадянин, який в даному домоволодiннi утримує домашнє господарство, та зробив їм зауваження, на що вони вiдповiли нецензурною лайкою. Чоловік зайшов до будинку та взявши свою зареєстровану мисливську рушницю вийшов на ганок і зробив один пострiл вгору.

Пiсля цього знайомий потерпілого розвернувся та втiк, а потрепілий зробивши вигляд, що уходить, обiйшов домоволодiння з iншої сторони. Зловмисник спостерiгаючи це, знову вийшов на зустрiч постраждалому з рушницею в руках, але останнiй почав i надалi лаятись на його адресу та взяв з землi шматок цеглини. У вiдповiдь на це зловмисник зробив один пострiл в землю в напрямку потерпілого, не маючи на метi спричинення йому шкоди, однак рекошетом спричинив йому вогнепальне поранення пяточної частини i нижної частини голенi.

Питання про порушення кримінальної справи та обрання запобiжного заходу буде вирiшено пiсля встановлення ступеня тяжкостi отриманих потерпiлим тiлесних ушкоджень.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте