Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
09:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 9 июля

Криминальная сводка на 9 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

7 липня до працівників Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась безробітна 40-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 05.45 у пiд’їздi одного із будинків по вул. Софiї Ковалевської невiдомий взявши за горло згвалтував її 17-річну доньку, пiсля чого заволодiв грошима в сумi 100 гривень.

За скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий 33-річний громадянин.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 152 КК України (зґвалтування).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.


7 липня до працівників Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась 29-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 14.00 по вул. Димитрова невiдомий, утримуючи руками за шию, заволодiв її ланцюжком з хрестиком iз жовтого металу. Збиток - 6 100 гривень. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий 17-річний молодик. Викрадене - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


7 липня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась безробітна, 34-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 04.30 по вул. Високовольтнiй, невiдомий шляхом ривка, заволодiв її сумочкою з двома мобiльними телефонами та гаманцем з грошима у сумі 100 гривень. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий безробітний, 26-річний громадянин. Ведеться слідство.


7 липня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась 20-річна студентка. Заявниця повідомила про те, що 6 липня о 23.40 в мiському парку вiдпочинку «iм. Т.Г. Шевченка», невiдомий шляхом ривка, заволодiв сумочкою з гаманцем iз грошима у сумі - 73 гривень, мобiльним телефоном та каблучкою з жовтого металу. Збиток - 2 873 гривень. За скоєння злочину був затриманий 17-річний мiсцевий житель. Ведеться слідство.


7 липня до працівників Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась 19-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 22.00 бiля одного із будинків по вул. Юрiя Савченка, невiдомий шляхом ривка, заволодiв сумочкою з мобiльним телефоном, гаманцем з грошима у сумі 30 гривень, банкiвською карткою та косметичкою. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий безробітний, ранiше судимий, 39-річний мiсцевий житель. Ведеться слідство.


7 липня працівники Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ходi проведення оперативно-профiлактичних заходiв бiля одного із будинків по вул. Генерала Захарченка у безробітного, ранiше судимого, 45-річного місцевого жителя було вилучено обрiз одноствольної мисливської рушницi, 16-го калiбру. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослiдження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


8 липня до працівників Нікопольського міського відділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi в станi алкогольного сп'янiння з колото-рiзаним пораненням грудної клiтини звернувся 57-річний пенсiонер.

Потерпiлий пояснив, що о 02.00 на території гаражного кооперативу невiдомий в ходi раптово виниклої сварки (через те, що собака потерпілого подряпала автомобiль невiдомого), ножем спричинив вказане тiлесне ушкодження. За скоєння злочину був встановлений та затриманий безробітний, 31-річний мiсцевий житель.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


8 липня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління надiйшло повідомлення про те, що бiля нiчного клубу сталася бiйка. Виїздом на мiсце встановлено, що о 05.00 мiж охоронцем клубу та 19-ти та 24-х річними відвідувачами раптово виникла сварка, яка переросла у бiйку в ходi якої один із відвідувачів ножем спричинив охоронцю колото-рiзане поранення черевної порожнини. Пiсля чого в бійку втрутились ще декiлька охоронцiв, якi побили зловмисника спричинивши тiлеснi ушкодження у виглядi закритої черепно-мозкової травми та струсу головного мозку.

За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).


8 липня працівники Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління на зупинцi громадського транспорту, в ходi проведення оперативно-розшукових заходів у безробітного, 30-річного мiсцевого жителя було вилучено 56 патронiв калiбру 5,6 мм.

Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (11)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте