Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
13:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 7 июля

Криминальная сводка на 7 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

6 липня до працівників Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління надiйшло повідомлення про те, що бiля одного із будинків по вул. Карла Маркса було виявлено труп чоловiка. Виїздом за адресою, з саднами голови та шиї було виявлено труп безробітного, 34-річного громадянина.

Згiдно акту судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслiдок механiчної асфiксiї. В ходi проведення оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий, 39-річний місцевий мешканець.

Так, 5 липня чоловіки розпивали спиртнi напої. О 23.50 пiд час раптово виниклої сварки зловмисник руками нанiс декілька ударiв в обличчя потерпiлому, вiд яких вiн впав на пiдлогу. Зловмисник за допомогою тiльняшки у яку був вдягнений потерпілий здавив шию останнього та утримував близько 3-4 хвилин. Пiсля скоєного, злочинець перевдягнув померлого у власну сорочку, а труп, скориставшись темрявою, перенiс до будинку по вул. Карла Маркса, де й покинув.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.


6 липня до працівників Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 31-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 5 червня о 22.00 бiля одного із будинків по вул. Чичерiна, невідомий шляхом ривка, заволодiв сумкою з паспортом та двома каблучками iз жовтого металу. За скоєння злочину був затриманий 27-річний місцевий мешканець.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст.186 КК України (грабіж).


6 липня до працівників Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась 71-річна пенсіонерка. Заявниця повідомила про те, що о 16.00 двоє невiдомих, шляхом вiльного доступу, зайшли до вагончика, розташованого на її подвiр'ї, звiдки вiдкрито заволодiли зварювальним апаратом, бензопилою, швейною машинкою, кухонним комбайном, посудом та одягом. За скоєння злочину були затриманi безробітні, раніше судимі, 37-ми та 38-річні громадяни. Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст.186 КК України (грабіж).


6 липня працівниками міліції пiд час проведення оперативно-розшукових заходів в одному із будинків по вул. Серпуховськiй у Бабушкiнському районi, у безробітного, 31-річного господаря оселі в схованці було вилучено обрiз двоствольної мисливської рушницi 16-го калiбру та 9-ти зарядний револьвер, калiбру 4 мм. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

За цим фактом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


6 липня працівниками міліції пiд час проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по пр. Героїв, у Жовтневому районi м. Днiпропетровська у безробітного, 40-річного господаря оселі було вилучено ракетницю, з нарiзами для стрiльби бойовими патронами та близько 600 патронiв часiв ВВВ різного калiбру до стрiлецької зброї.

Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За цим фактом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


6 липня працівниками ВДСБЕЗ було зiбрано матерiал у вiдношеннi в. о. начальника одного із районних вiддiлів державної виконавчої служби управлiння юстиції.

Зловмисниця за зняття арешту з квартири вимагала та отримала хабар в сумi 8 000 гривень.

За цим фактом прокуратурою вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара).

Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.


5 липня до працівників Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління з приймального вiддiлення лiкарнi надiйшло повідомлення про те, що з садною голови, вiдкритою черепно-мозковою травмою був доставлений 64-річний пенсiонер.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був встановлений та затриманий, 35-річний син потерпілого.

Зловмисник о 21.35, знаходячись на подвiр'ї одного із будинків по вул. Юрiя Савченка, в ходi сiмейної сварки на грунтi того, що батько, знаходячись в гостях, дав ляпаса його спiвмешканцi, взяв зi свого автомобiля монтировку та вдарив нею батька по головi, спричинивши вище вказане тiлесне ушкодження. Наразі, знаряддя злочину вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (11)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте