Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 04 мая 2024
06:31

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 14 июня

Криминальная сводка на 14 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

13 червня до Баглiйського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції звернулась 48-річна жінка. Заявниця повідомила про те, що бiля одного з будинків по вул. Дорожнiй, невiдомий, штовхнувши у спину та шляхом ривка заволодiв ланцюжком з жовтого металу. За скоєння злочину затриманий непрацюючий, ранiше судимий 31-річний чоловік. Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

13 червня працiвниками Марганецького міського відділу міліції, в ході проведення оперативно-розшукових заходів, бiля одного з будинків по вул. Перспективнiй у непрацюючого 59-річного мiсцевого жителя було вилучено восьмизарядний сигнально-шумовий пiстолет, калiбру 9 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ на дослiдження. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

13 червня працівниками Криворiзького міського управління міліції в ходi проведення обшуку в одному з будинків по вул. Челюскiна у непрацюючого 51-річного чоловіка було вилучено одноствольну гвинтiвку, калiбру 5,6 мм, та коробку з патронами у кiлькостi 37 штук калiбру 5,6 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

13 червня до Ленiнського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції з НДЕКЦ надiйшов висновок згiдно якого речовина, яка була вилучена 04.06.2012 в одному з будинків по вул. Комунарiвськiйу непрацюючого 33-річного чоловіка, визнана психотропною речовиною «метамфiтамiн» сухою вагою 0,193 гр. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Влада  (15.06.12 00:50): Мало еще грозит..Надо более жесткие наказания,чтобы не повадно было.. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте