Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 02 мая 2024
10:52

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 25 марта

Криминальная сводка на 25 марта
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

22 березня до Царичанського райвідділу від 44-річного чоловіка надiйшло повiдомлення про те, що його дружина раптово втративши свідомість упала на долiвку ударившись обличчям об пiдлогу та вмерла. Виїздом працівниками міліції було виявлено труп 41-річної жінки. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий чоловiк потерпiлої. Як, з’ясувалось 22.03.2012 біля 20 г. пiд час раптово-виниклої сварки, вдарив дружину рукою по обличчю, внаслiдок чого вона впала на пiдлогу та втративши свiдомiсть померла. За цим фактом слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

23 березня до Томаківського райвідділу вiд непрацюючої 19-річної громадянки, надiйшло повiдомлення про те, що 22.03.2012 біля 23 г. в с. Преображенка 22-річний чоловік схопивши її за волосся затягнув до примiщення заламавши руки за спину згвалтував природним способом. Зловмисник затриманий та доставлений до райвідділку.

23 березня до Днiпровського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції надiйшов матерiал зiбраний працiвниками Управління по борьбі з організованою злочинністю у вiдношеннi непрацюючих 23 та 24-річних мiсцевих жителiв, якi 05.11.2011 бiля одного з магазинів м. Дніпродзержинська, пiд погрозою пневматичного пiстолета, заволодiли мобiльним телефоном у непрацюючого,37 –річного мiсцевого жителя. Сума - збитку 1000 грн. Зловмисник затриманий. За цим фактом слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

23 березня до Красногвардiйського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернулась непрацююча 22-річна жінка. Заявниця повідомила про те, що біля 00.45 в пiд'їздi одного з будинків по вул. Чичерiна, її знайомий непрацюючий, ранiше судимий, 29-річний чоловік, шляхом ривка, заволодiв мобiльним телефоном. Сума збитку - 1379 грн. Зловмисник був затриманий. Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

23 березня до Амур-Нижньодніпровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернулась непрацююча 22-річна жінка. Заявниця повідомила про те, в пiд'їзді одного з будинків по вул. Желваковського, невiдомий, пiд погрозою застосування фiзичного насильства, заволодiв сумочкою з грошима 800 грн. Сума збитку - 1650 грн. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий 20-річний чоловік. Викрадене - вилучено.

Працівниками Павлоградського міського відділу за пограбування 17-річного неповнолiтнього, що мало мiсце 14.01.2012 був затриманий непрацюючий, ранiше судимий 27-річний чоловік. Викрадений - мобiльний телефон - вилучено.

23 березня працівниками Павлоградського міського відділу пiд час проведення оперативно-розшукових заходів на територiї с. Вербки, в примiщеннi одного з магазинів у непрацюючого, ранiше судимого 39-річного чоловіка було вилучено «тротилову шашку» вагою 400 грам. За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами )

14 березня працівниками Ленiнського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції бiля одного з будинків по вул. Мостовiй у непрацюючого, 29-річного мiсцевого жителя було вилучено речовину бiлого кольору, за своїми зовнiшнiми ознаками схожу на наркотичну. Згiдно довiдки НДЕКЦ визнано психотропною речовиною «метамфетамiн» сухою вагою 0,43 грам. За цим фактом слідчим відділом порушенно кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів,психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

15 березня працівниками Ленiнського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції у непрацюючого, 30-річного мiсцевого жителя було вилучено речовину бiлого кольору за своїми зовнiшнiми ознаками схожу на наркотичну. Згiдно довiдки НДЕКЦ визнано психотропною речовиною «метамфетамiн» сухою вагою 0,57 грам. За цим фактом слідчим відділом порушенно кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів,психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

23 березня п.р. працівниками Довгинцівського райвідділу Криворізького міського управління міліції затримано на гарячому посадову особу експлуатацiйно дільниці мiжрайонного управлiння водного господарства. Останній вимагав та отримав у своєму службовому кабiнетi хабара в сумi 8000 грн. вiд непрацюючого за видачу документiв про пiдтвердження працевлаштування. Придмет хабара грошi -вилучено. Районною прокуратурою порушено кримінальну справу за ст. 368 Кримінального кодексу України (Одержання хабара). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


!!!  (26.03.12 11:46): Как почитаешь, то в Ленинском только и делают, что изымают вещество белого цвета. Интересно, они ещё что-то делают? Ответить | С цитатой
Денис  (25.03.12 22:56): Я рад за нашу милицию :) обратите внимание на последний абзац, третья строка снизу :)
как там можно-то писать?
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте