Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
10:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпропетровську розпочав роботу новий Культурний Центр

У Дніпропетровську розпочав роботу новий Культурний Центр
Мистецька Агенція «Арт-Вертеп» офіційно оголошує про відкриття у Дніпропетровську нового Культурного Центру!

Культурний Центр «Арт-Вертеп» об`єднав під одним дахом добре відому дніпропетровцям та гостям міста арт-крамницю «Білокнижник» з виставковою галереєю, дитячою кімнатою, книгарнею та рукотворами багатьох кращих майстрів країни. Як вже повідомлялось раніше, дніпропетровський «Білокнижник», що був українською арт-криївкою багато років та водночас виконував функції книгарні, переселився та розширився за адресою вулиця Червона, 11.

Отже в 4-х кімнатах Культ Це «Арт-Вертеп» на вас чекають:

  • Подієва галерея та магазин hand-made подарунків
  • Книгарня та куточок Авторського Одягу
  • Дитяча кімната і майстерня з традиційних та модерних ремесел
  • Приємне місце для зустрічей, презентацій арт-подій і автограф-сесій.
Подивитись світлини арт-крамниці „Білокнижник” за новою адресою

Щодня ми пропонуємо найактуальніше та найважливіше! Почала формуватись експозиція різдвяних подарунків: живопис на склі, львівські різдвяні дзвіночки, прикраси вітражні та керамічні, святкові декори та предмети інтер’єру, подарункові та дитячі книги та музика до Різдвяних Свят. Разом з тим «Арт-Вертеп» насичує колекцію міського та сільського українського антикваріату, розширює книжковий асортимент репринтних видань та краєзнавчої літератури, представляє найповнішу колекцію cd/dvd українського джазу, сучасної музики дніпропетровських гуртів, художне та документальне відео тощо…

Програма заходів Мистецької Агенції «Арт-Вертеп»
(листопад-грудень 2011 року):

Культурний Центр «Арт-Вертеп» (вул. Червона, 11):

24.11 (чт) 18:00 «Re: Катеринослав. Re: Дніпропетровськ». Відкриття виставки Павла Маменка! Фотографія та фото-реконструкція. Також в рамках події видавництво «Герда» представить колекцію репринтних видань із серії «Губернські Хроніки» (Історія, побут, культура Катеринославської, Харківської та Полтавської губерній).

25.11 (пт) 18:00 Лейбл «Арт-Вертеп» представляє новий альбом гурту «Гражданін Топінамбур». Автограф-сесія та прес-конференція з продовженням і банкетом!

02.12 (пт) 18:00 Мандрівники і сільські вчителі Фоменко-Паленко-Бондаренко + Олег Репан і Тимофій Хомяк на Перших Парубоцьких Вечорницях: «Хто кого перебреше»! Дорослі байки, страшненькі казки, зимові пісні та правда-бувальщина в Музично-Літературному Вечорі. Майстер-класи для дівчат, секрети Медовухи, досвітки.

03.12 (сб) 12:00 Відкриття Дитячої кімнати та Майстерні:

  • Виставка та майстер-класи з виготовлення ляльки: Олени Михайлевич (традиційна ігрова лялька) та Марії Кидиби (модерна м`яка іграшка).
  • Виставка дерев`яної іграшки: Василя Луганського (народна традиція) та майстерні «Автівки-крутівки» (сучасна інтерпретація).

А далі Вечорниці з Лірником Сашком, гуртами «Вертеп» і ДахаБраха, гадання та ворожіння на Катерини, святкування Андрія з братами Капрановими, святкування дитячого та пивного Миколая, джазове Католицьке Різдво, різномаіття майстер-класів, народна кухня та напої, репетиції Коляди, гарний настрій та ексклюзивні подарунки від арт-крамниці «Білокнижник» в КультЦе «Арт-Вертеп»!

Чекаємо дорослих та дітей!

УВАГА! Акредитація ЗМІ та попередній запис бажаючих на арт-події в КультЦе «Арт-Вертеп»: вечорниці, майстер-класи, презентації інше - Обов`язкова!

Mail: mail@artvertep.dp.ua, artvertep@gmail.com
Тел.: 050 3613533, 067 3660058. Запис на майстер-класи: 050 3616282.

Кількість місць Обмежена. Вартість або інші умови на сайті Artvertep.com та приєднуйтесь до нашої спільноти в СоцМережах:
Facebook: http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/artvertep/
ВКонтакті: http://vkontakte.ru/id7631510

Запрошуємо до співпраці художників та майстрів, видавців та літераторів, музикантів і акторів, історичних реставраторів та арт-обєднання.

Працюємо щоденно за адресою вул. Червона, 11. Культурний Центр «Арт-Вертеп».

Топографічна довідка:

"Білокнижник" розмістився в катеринославському будиночку 1893 року під №11 на вулиці Червоній (Красній). Для дніпропетровців - це в кварталі між вулицями Комсомольською (Козацька) та Чкалова (Велика Базарна).

Історична довідка:

Одна з найстаріших та найгарніших Катеринославських вулиць Троїцька, була перейменована на вулицю Красну в 20-х роках минулого століття, а вже наприкінці 80-х з`явились перші стихійні вивіски Червона. Сама назва Червона абсолютно чітко вказує на її радянське минуле, про що і досі нагадують архітектурні сусіди. Перший будинок Червоної вулиці знаходиться на розі з вулицею Червона площа (колишній Троіцький базар), а це навпроти Міського Управління ДАЇ та в сусідстві з Божим дивом збереженим Троїцьким Собором. А вже двома кварталами вище, на перехресті Червоної та Чкалова, розкішно розкинувся офіс міського СБУ (радянське КДБ) та скромний міський ринок, в народі - Троїцький. Піднявшись вище ще на 10 метрів на тій же Червоній/Красній інтеллігентно працює Міське Управління УМВС, про що недвозначно говорить сучасний шлакбаум, який і перекриває рух. Тож, прогулянка Червоною вулицею буде не тільки цікавою історично та архітектурно, вона буде корисною гімнастикою для вашого розуму, який Ви зможете неабияк потішити в красивому затишному та майже домашньому Білокнижнику після споглядання центральних будівель силових структур!

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


Оля  (23.11.11 14:11): розклад майстер-класів в Культ Це "Арт-Вертеп" - http://artvertep.com/poster/9271/17885.html
відкриття виставки фотографії та фотореконструкції Павла Маменка «ReКатеринослав. Re:Дніпропетровськ» завтра о 18й на вул.Червона 11. запрошуємо!
http://artvertep.com/news/17876_Vidkrittya+vistavki+Pavla+Ma menka+%C2%ABReKaterinoslav.+Re%3ADnipropetrovsk%C2%BB.+Fotog rafiya+ta+foto-rekonstrukciya.html
Ответить | С цитатой
Настя  (22.11.11 12:09): А можна расписание мастер-класов? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Коля  (22.11.11 10:49): Бездельники и проходимцы,пусть идут работать на Петровску,ось так Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте