Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 07 мая 2024
15:45

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В здании Илларионовского совета проведен капитальный ремонт

В здании Илларионовского совета проведен капитальный ремонт
Ще одна селищна рада – Іларіонівська Синельниківського району – відремонтована за кошти обласного бюджету у рамках регіональної програми розвитку місцевого самоврядування.

За майже п’ятдесят років свого існування жодного разу у будівлі не проводився капітальний ремонт, дерев’яні рами за час експлуатації розсохлися вщент.

Тому, коли минулого року обласна рада запропонувала селищній раді свою допомогу, сільський голова Людмила Богомол раділа цьому разом з усією громадою.

З обласного бюджету на ремонтні роботи було виділено 277,4 тис.грн. За ці кошти замінено вікна, двері та дах, відремонтовано стіни, стелю й цоколь, впорядковано прилеглу територію.

Привітати жителів селища Іларіонове із цією подією приїхав голова обласної ради Євген Удод.

Він вручив символічний ключ від будівлі селищному голові, зазначивши, що сільська та селищна ради є осередком, де вирішуються усі питання громадян, приймаються важливі рішення, укладаються шлюби, реєструються малюки. Тому так важливо, щоб її приміщення було затишним і впорядкованим.

Євген Удод вручив сільському голові ноутбук та побажав, щоб у цій раді приймалися тільки зважені й конструктивні рішення, спрямовані на покращення життя у селищі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте