Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
06:31

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

За пол года в Днепропетровской области родилось 17,6 тыс. детей

За пол года в Днепропетровской области родилось 17,6 тыс. детей
За січень–червень 2010р. на Дніпропетровщині народилось 17,6 тис. немовлят, з них 9,1 тис. хлопчиків і 8,5 тис. дівчаток, тобто на кожні 100 народжених дівчаток припадало 108 хлопчиків. Інтенсивність народжуваності становила 10,6 особи у розрахунку на 1000 населення.

Рівень народжуваності у І півріччі 2010р. характеризувався значними відмінностями по окремих територіях області: від 8,9 народжених на 1000 жителів у м. Марганці до 12,7 – у Новомосковському районі.

Майже третина загальної кількості малят припадає на жінок віком 20–24 роки. Кожна тринадцята дитина появилася на світ у матерів, яким ще не виповнилося 20 років, з них 28 діточок народжені зовсім юними мамочками (віком до 16 років). Триває тенденція до зменшення питомої ваги перших народжених дітей та збільшення других.

Померло у січні–червні 2010р. 27525 жителів, з них 1751 особа, або кожний шістнадцятий, загинули від зовнішніх причин смерті: нещасних випадків, отруєнь, самогубств, тощо. Кількість загиблих від неприродних причин смерті (три чверті яких складають чоловіки) поступається за величиною лише числу померлих від хвороб системи кровообігу та новоутворень.

Аналіз структури померлих від зовнішніх причин показав, що від навмисного самоушкодження пішов з життя кожний п'ятий з них; від отруєнь алкоголем – кожний восьмий; від вбивств – кожний тринадцятий; від смертельних випадків, пов’язаних з дорожньо-транспортними пригодами, помер кожний десятий і кожний п'ятнадцятий – від дії диму, вогню та полум'я.

Переважна кількість померлих від зовнішніх причин смерті (69%) загинули у працездатному віці, 29% – у віці старше працездатного.

За I півріччя 2010р. трагічно пішли з життя 44 дитини у віці до 16 років, з них 28 хлопчиків та 16 дівчаток.

Високий рівень смертності від зовнішніх причин й сьогодні залишається злободенною проблемою та негативно впливає як на природний приріст, так і на процес відтворення населення.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Енот-потаскун  (10.08.10 17:43): den, он на фоне двадцатитысячного короеда обязательно сфоткается, с заголовком типа "Вилкул распорядился о рождении ребенка" Ответить | С цитатой
den  (10.08.10 16:48): а почему нет вилкула младшего на фоне младенцев на фото? ...недоработка однако...вон как на фоне вертолета смотрцца... Ответить | С цитатой
НОРМАН  (10.08.10 15:57): Я сколько при родах зарабатывает врач принимающий роды?Плюс кесаерево?Список который необходим в роддом?Санитарки дай?Анистазиологу дай? Ответить | С цитатой
GerasiK  (10.08.10 15:22): 17,6тыс.!!!
И в этом немалая заслуга Партии Регионов!
Несмотря ни на январско-февральский собачий холод и июльско-августовсую рекордную жару, разбитые дороги и уличные фонари, неуплату кредитов и коммунальных платежей, неработающие лифты и мусоропроводы, многочисленные обещания и повышение тарифов и цен, женщины Днепропетровсщины будут и будут рожать (довавьте сами для кого и чего).
Ответить | С цитатой
Айболит  (10.08.10 14:52): О чем говорит эта статистика? Да, практически, ни о чем! Доля неестественной смертности в Европе и США 6-8%! КАК И У НАС! Нужно ли сравнивать уровень жизни или и так понятно, что тут нет линейной связи? Нужно ли иметь особое образование, чтобы понять, что в быстрорастущих странах правительство этих стран вообще не занимается демографией?! Для более или менее внятного понимания этой ситуации нужны СРАВНИТЕЛЬНЫЕ данные и более глубокое исследование взаимосвязей. Ответить | С цитатой
sergei  (10.08.10 14:25): na rusi vsegda k ludyam bil podxod skotskii.
prosto sei4as vsio po teliku pokazivaut i v internete pe4ataut
Ответить | С цитатой
Котопёс  (10.08.10 13:56): Будут или таксистами или шахматистами.Еще в Хорватию съездят. Ответить | С цитатой
смуток  (10.08.10 13:51): Дуже сумну статистику з приводу смертності діточок та осіб працездатного віку Ви привели, а це значить, що нація старіє, а значить вимремо, як динозаври. Не турбується влада про свою націю... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте