Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
09:34

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Виктор Бабенко прокомментировал расследование резонансных преступлений

Виктор Бабенко прокомментировал расследование резонансных преступлений
10 липня відбулася прес-конференція начальника ГУМВС України в Дніпропетровській області полковника міліції Бабенка Віктора Миколайовича.

У першу чергу Віктор Бабенко ознайомив журналістів із завданнями, які поставили перед органами внутрішніх справ Президент України Віктор Янукович та Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов та результатами роботи міліції Дніпропетровщини.

Віктор Бабенко запевнив журналістів, що вживатиме всіх необхідних заходів для збереження наявних позитивних напрацювань та покращання стану протидії злочинності й забезпечення правопорядку в регіоні.

На особистому контролі начальника Головного управління перебуває стан розкриття резонансних злочинів. Віктор Миколайович прокоментував спричинення вогнепальних поранень голові правління ВАТ «Дніпродзержинський річковий порт» Спектору О.Ю.

Вранці 10 червня від диспетчера служби «103» до чергової частини Дніпродзержинського міського управління міліції надійшло повідомлення про те, що на з'їзді мостового переходу через р. Дніпро, на відстані близько 200 м від річкового порту міста знаходиться людина з вогнепальним пораненням.

При виїзді на місце пригоди було встановлено, що вогнепальні поранення від невідомого зловмисника отримав 47-річний Спектор Олександр Юрійович – голова правління ВАТ «Дніпродзержинський річковий порт», який пересувався на власному автомобілі «Порш Кайєн».

Каретою «швидкої» постраждалий був негайно доправлений до однієї з міських лікарень з діагнозом: «сквозне вогнепальне поранення черевної порожнини та плеча, вогнепальне поранення передпліччя». В той же день Спектор О. Ю. був прооперований. Нині загрози його життю немає.

Під час огляду місця події правоохоронцями на лобовому склі автомобіля постраждалого були виявлені чотири кульові отвори та кульове пошкодження дзеркала бокового виду. Експертам вдалося вилучити 8 гільз калібру 5,45 мм , змиви речовини буро-червоного кольору з салону автомобіля, а в 50 метрах від місця скоєння злочину була знайдена сумка для тенісної ракетки.

За даним фактом 10.06.2010 була порушена кримінальна справа за ст. ст. 15 ч. 1, 115 ч. 1 КК України («Замах на скоєння навмисного вбивства»).

Майже місяць тривала копітка праця щодо розкриття резонансного злочину. В результаті проведення численних оперативно-розшукових заходів 8 липня поточного року працівниками управління карного розшуку ГУМВС України в Дніпропетровській області спільно з їх колегами з Дніпродзержинського МУ міліції був затриманий місцевий мешканець, 36-річний громадянин Т. Під час первинних допитів він зізнався, що стріляв у постраждалого з автомата Калашнікова, виконуючи замовлення 49-річного громадянина К. Для скоєння злочину виконавцеві був переданий автомат та грошова винагорода у розмірі 2000 доларів США.

На теперішній час обидва підозрювані затримані, знаряддя злочину вилучено. Ведеться слідство.

На закінчення Віктор Миколайович ще раз наголосив, що у міліцейських колективах не буде місця працівникам, які скомпрометували себе зв'язками зі злочинним світом, організацією та участю у тіньовому бізнесі, допустили факти укриття злочинів від обліку, інші протиправні дії та бездушне ставлення до громадян.

Начальник Головного управління відповів на численні запитання журналістів та зауважив, що сподівається на плідну співпрацю із засобами масової інформації, зокрема визначення та спільний підхід до вирішення актуальних питань населення області, взаємообмін інформацією, об'єктивне висвітлення проблем міліції та результатів її роботи.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


Роман  (18.07.10 12:41): Всех оборотней на фото на кол
Хочешь услышать оборотня в погонах набери 02 не важно кто подымет трубку
Позор ментам занимались ерундой и продолжают заниматься, лучше бы этот хмырь со звёздами рассказал какую пользу принёс лично он, а то эти фразы типа мы расскрыли мы выявили уже достали,пусть лучше на выходных ни коньяк в кабаках жрёт , а выходит по форме и улицы патрулирует.
Ответить | С цитатой
Савин Георгий Сергеевич  (12.07.10 16:25): Уважаемый Виктор Николаевич! Вам из облпрокуратуры направлена заявка "разобраться" со мной. Надеюсь, что памятуя судьбу генерала Пукача, Ваши сотрудники не станут брать с него пример. Прокурор области, Косюта, сослуживцы которого "крышуют" крохоборствующих мародёров Днепропетровского горГАИ, теперь подыскивает простаков, на которых можно свалить вину за системные противоправные действия руководителей прокуратуры Днепропетровской области. Увы, слова Вашего интервью ничем не лучше келятвенных обещаний Ваших предшественников. Буду сожалеть, если и результаты Вашей деятельности окажутся схожими с сомнительными успехами генералов Бобылёва и Науменко. Если мне не удастся получить разрешение на проведение пикетов протеста у здания Вашего Управления, буду искать другие способы привлечения внимания общественности к уголовной деятельности милиции, прокуратуры и суда Днепропетровщины. Если Вы порядочный человек, то я искренно делаю Вам удачи, но я мало в это верю... Ответить | С цитатой
Дима  (12.07.10 12:14): А ксюша мартынова почему не сидит? Потому что её папа миллиардер из группировки "Привата"? Ответить | С цитатой
Странник  (11.07.10 21:31): А где же свобода слова?
Что обозначают ВАШИ звёздочки батенька?
Сколько платят?
Во всём мире это можно прочитать без звёздочёк .
Ответить | С цитатой
Странник  (11.07.10 21:22): Бдя -- Рабство. Ответить | С цитатой
Виктор  (11.07.10 18:17): В таком случае Виктор Николаевич наведите порядок в руководствах зон и СИЗО.Наведите порядок хотя бы, как при СССР, что бы был.По интересуйтесь у работников данных учреждений за какие зарплаты они ездят на дорогих машинах и откуда деньги на дачи и квартиры.Вы просто в очередной раз насмешили людей.Все кто работал до вас то же говорили красиво только ,,бедными не ушли,.с должностей. Ответить | С цитатой
ЗМЕЙ  (11.07.10 17:54): ГДЕ РЕЗОНАНСНОЕ ДЕЛО ЧЛЕНА П.Р. ШАЙХУДИНОВОЙ И 100 ТЫСЯЧ ВОТ ВАМ И СТАБИЛЬНОСТЬ ПОРЯДОК ДЕМОКРАТИЯ.У НАС ВРЕМЯ ЕСТЬ ДО ПАРЛАМЕНСКИХ ВЫБОРОВ, ПОСЛЕ ВСЕ В ПОРЯДОК, ТЮРЕМНЫЙ. ПОЛНЫЙ ДИКТАТ.ЖАЛОВАТЬСЯ БУДЕТ НЕКУДА. Ответить | С цитатой
мих  (11.07.10 15:03): это еще раз подтверждает что в этой стране деньги играют главенствующую роль вот по этому и такие статейки печатаются,на радость лохам, жуйте очередную липу. Ответить | С цитатой
Алекс  (11.07.10 15:00): Слушайте! А ссылка всё та же! Собачья!!! Ответить | С цитатой
inepc  (11.07.10 10:47): горожанин +100, лучше и не скажешь Ответить | С цитатой
1 2
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте