Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
12:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Александр Вилкул встретился с руководством "Днепроавиа"

2:1 / 8.95 Mb
14 квітня голова облдержадміністрації Олександр Вілкул провів виїзну нараду на ВАТ „Авіаційна компанія „Дніпроавіа” з її керівництвом щодо розвитку аеропорту Дніпропетровськ.

На зустрічі представники авіакомпанії доповіли про свої плани по реконструкції, були обговорені найбільш важливі та проблемні питання, стосовно перспектив розвитку аеропорту.

За словами Олександра Вілкула, програмою Президента України передбачена реалізація інфраструктурних проектів, і реконструкція аеропорту Дніпропетровськ відноситься саме до цієї категорії та є ключовим для нашої області.

Авіакомпанія „Дніпроавіа” проектом реконструкції передбачає до 2012 рогу виконання комплексу робіт: будівництво нової штучної злітно-посадкової смуги, проведення реконструкції стернових доріжок та існуючого перону; будівництво нового міжнародного пасажирського терміналу та ангару для проведення технічного обслуговування і ремонту літаків; реконструкцію об’єктів інфраструктури і інженерного забезпечення – котельна, інженерні мережі та інше. Загальна сума інвестицій перевищить 1 млрд грн.

«Ці інвестиції вкрай важливі для області: це і зарплата працівників будівельних організацій, і додаткові робочі місця, причому з достатньо високим рівнем оплати, також це збільшення надходження податків до бюджету всіх рівнів. Не менш важливим є той фактор, що виконання робіт з реконструкції збільшить інвестиційну привабливість регіону. Ми готові, в рамках діючого законодавства і своїх повноважень, допомагати інвесторам у вирішені проблемних питань і подоланні перешкод, які стоятимуть на заваді реалізації проекту розвитку аеропорту. Але ми будемо чітко слідкувати за виконанням з боку АК «Дніпроавіа» взятих на себе зобов’язань, оскільки Дніпропетровський аеропорт - це повітряні ворота нашого регіону», - наголосив О.Вілкул під час наради.

На цей час в аеропорті виконані роботи з облаштування котлованів під будівництво ангару для проведення технічного обслуговування і ремонту повітряних судів та нового міжнародного пасажирського терміналу з пропускною спроможністю понад 1000 пасажирів в годину, що майже в два рази перевищує існуючу.

Ведуться підготовчі роботи до будівництва нової штучної злітно-посадкової смуги, розміром 3200x215x60 метрів, яка дозволить значно розширити можливості Дніпропетровського аеропорту і надасть змогу приймати повітряні судна класу Boeing (Боінг) – 767, 747, 777. Оскільки ці літаки є дальнє-магістральними, це дозволить значно розширити географію польотів з Дніпропетровського аеропорту.

Більшу частину запланованого обсягу робіт планується виконати до початку проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, що збільшить до Дніпропетровської області приток іноземних туристів під час його проведення.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Про  (16.04.10 16:21): Кстати, недавно был на автовокзале. еще несколько лет назад он был очень даже, а сейчас эти шаурмовщики превращают его в забегаловку. Мало славянку спалили теперь и его хотят спалить. Блин. Вилкул ты бы туда лучше съездил и порядок навел, а потом раз 5 неожидано бы приехал и проверил. А че к Привату ездить, они и сами справятся. Ты за свое отвечай. Ответить | С цитатой
1  (16.04.10 15:57): А я скорее надеюсь на Приват, чем на Вилкула. Аэропорт был государственый и оно привело его в такое ужасное состояние, сейчас кажется Приватовский, хотя и не уверен. Понятно, что они вкладываются в новый. Но отмыть старый можно было бы. Ответить | С цитатой
Мила  (16.04.10 11:22): Ув.Александр Вилкул! Приглашаем посмотреть на аэропорт Бен -Гурион.Возможно и у Вас появиться желание сделать что то похожее.Ангары хорошо что стоите только и для пассажиров сделайте что то хорошее.Например нормальное Дюти фри и кафе где можно было бы перед вылетом провести время.А для города это дополнительные деньги оставленные пассажирами при вылете.А то сидишь в Аэропорту почти 2 час как идиот. Ответить | С цитатой
Gveobo  (15.04.10 17:23): Аэропорт принадлежит Коломойскому...к сожалению. Именно из-за того что он монополист, у нас нет других перевозчиков, - что-бы поехать в Лондон WizzAir, нужно потратить на бензин 800 грн. и 450 грн. на билет от Борисполя до Лондона. Ответить | С цитатой
Анатолий  (15.04.10 10:23): Давно нужно навести порядок, хуже чем в Днепре, только порт в Запорожье, да и обслуживание цыганское, одно только кафе в аэропорту, чего стоит, обслуживание хреновое, посуда грязная, цены бешеные. Хозяевам похрену им нужны бабосики, а перед гостями стыдно. Ответить | С цитатой
Loc0  (15.04.10 07:41): Судя из интервью на 11 канале, Александр Вилкул настроен на проблемы агресивно. Будем надеятся, что хотя бы 50% из его планов сбудутся.
Только вот когда обнародуют новый проект аэропорта? прошлый, бондарский, судя из всего отстой, его критиковали сильно. Даешь аэропорт как Бориспольский!
Ответить | С цитатой
Том  (15.04.10 07:37): Чей сегодня аэропорт?Тогда немного прояснится. Ответить | С цитатой
а ну ка  (14.04.10 17:26): лопаты в зубы и ударим по бездорожью Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте