Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
09:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Глава облгосадминистрации 8 апреля провел совещание в Павлограде

Глава облгосадминистрации 8 апреля провел совещание в Павлограде
Олександр Вілкул доручив мерам міст та головам райдержадміністрацій прискорити виконання заходів щодо підвищення рівня благоустрою населених пунктів області.

8 квітня голова обласної державної адміністрації Олександр Вілкул провів у м. Павлограді виїзну селекторну нараду щодо проведення заходів Всеукраїнської весняної акції «Благоустрій України» в населених пунктах області.

На нараді були присутні міські голови, голови райдержадміністрацій, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, обласних служб та управлінь, керівники підприємств та служб житлово-комунального господарства.

Олександр Вілкул зазначив, що відповідно до Програми Президента України Віктора Януковича «Україна – для людей» та Національного плану дій щодо підвищення рівня благоустрою населених пунктів та прилеглих до них територій на 2010-2015 роки, в області прийнятий ряд розпоряджень голови облдержадміністрації щодо розроблення заходів, спрямованих на поліпшення стану навколишнього середовища та складання на цей період плану обсягів робіт з благоустрою, озеленення і приведення у належний санітарний стан населених пунктів, прибирання після осінньо-зимового періоду доріг від сміття та піщано-соляної суміші (зимою в період ожеледиці її було використано понад 100 тис. тонн), ліквідації сміттєзвалищ.

Серед першочергових завдань були визначені: ремонт під’їзних доріг до кладовищ та впорядкування кладовищ до поминальних днів, виконання ревізії водопроводу, а де централізоване водопостачання відсутнє, – забезпечення підвозу води, піску, облаштування туалетів на території кладовищ. Строк виконання зазначених робіт – 9 квітня поточного року. «Попереджаю, що кожен випадок не приведення в належний стан місць поховань буде визначений, як грубе порушення. І буде триматися на жорсткому контролі» - наголосив Олександр Вілкул.

Як зазначалося раніше, голова облдержадміністрації підкреслив необхідність прискорення виконання робіт з ремонту доріг після зимового періоду. Він констатував, що відремонтовано 50% доріг державного та місцевого значення, і нагадав, що решта доріг мають бути завершити строком до 1 травня.

Олександр Вілкул наголосив на тому, що в разі неналежного виконання робіт з благоустрою, буде розглянуте питання щодо відповідності посадових осіб займаній посаді, а також прийняті інші заходи дисциплінарного характеру.

Gorod.dp.ua на Facebook.


алтайка  (12.04.10 12:07): Удачи Вам в Ваших начинаниях. Может хоть Вы порядок по области наведете. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (11)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте