Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 08 мая 2024
09:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
30 березня 2010 року в області сталося 13 пожеж, шість із них – у самому обласному центрі.

Причинами виникнення загорянь у дев’яти випадках стало необережне поводження з вогнем, у двох - коротке замикання в електричних мережах, по одному- навмисний підпал та порушення правил пожежної безпеки.

Збитки від вогню склали 5,6 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано матеріальні цінності на суму 53 тис. гривень. Минулої доби в області на пожежах загинула одна людина - 75-літній житель Новомосковська, який користувався саморобним електрообігрівачем.

У селі Перевальне Васильківського району, на річці Терса, під час риболовлі випав з човна й потонув 69-літній нетверезий рибалка. Тіло потопельника вилучили з води самі місцеві мешканці.

В області триває ліквідація наслідків підтоплення талими та ґрунтовими водами. Станом на ранок 30 березня на Дніпропетровщині підтоплено три приватні садиби та 13 погребів (підвалів) у двох населених пунктах – в обласному центрі (Ленінський та АНД райони) та селі Чумаки Дніпропетровського району. Відкачування води в обласному центрі проводять 22 стаціонарні дренажні насосні станції.

У Царичанському районі області залишається ускладненим рух на 20-метровій ділянці дороги районного значення між селами Михайлівка та Заорілля, де рівень підтоплення річковими водами Орелі, що вийшла з берегів, становить до 6 сантиметрів.

Підтоплено й 70-метрову ділянку автошляху районного значення в Магдалинівському районі області – між селом Гупалівка та Нехвороща (Полтавської області). Рівень води тут становить 5 сантиметрів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте