Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 01 мая 2024
20:43

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 3 февраля

Криминальная сводка на 3 февраля
1. Співробітниками УДСБЕЗ ГУМВС України в Дніпропетровській області 1 лютого 2010 року був виявлений факт надання послуг у вигляді організації азартних ігор, тобто «грального будинку».
Так, в приміщенні розташованому в будівлі «Боулінг» за адресою м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Леніна, 33, був розташований гральний клуб покеру «ТТ», обладнаний 5-ма гральними столами, а також касою для здійснення обміну грошових коштів на гральні фішки різного номіналу. У вказаному клубі працювали найняті без офіційного працевлаштування менеджери, круп'є та бармени.
Співробітниками УДСБЕЗ ГУМВС України в Дніпропетровській області з метою документування незаконної діяльності, пов'язаної з наданням послуг у вигляді організації азартних ігор, були виявлені та вилучені більше 3 000 гральних фішок, комп'ютери та ноутбук, в яких здійснювався облік відвідувачів грального клубу.
Крім цього, при дослідженні вилученого було встановлено, що програми комп'ютерного забезпечення є контрафактними.

За фактом надання послуг у вигляді організації азартних ігор відносно керівників закладу буде вирішено питання про порушення кримінальної справи за ст. 203 КК України («Зайняття забороненими видами господарської діяльності»).

2. 2 лютого п. р. о 22.35 до Петропавлівського райвідділу міліції звернувся 34-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що 1 лютого близько 20.00 троє невідомих вибили вхідні двері його квартири, дерев’яними палицями завдали постраждалому удари по голові та тулубу та заволоділи ланцюжком, а також мобільним телефоном. Сума збитку склала 1130 грн. При проведенні комплексу оперативно-розшукових заходів співробітниками Петропавлівського райвідділу міліції за скоєння злочину затриманий 30-річний зловмисник. Прийняті заходи щодо встановлення та затримання інших співучасників злочину.

За даним фактом слідчим відділом Петропавлівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 187 ч. 3 Кримінального кодексу України («Розбій»).

3. 2 лютого п. р. близько 17.00 до Орджонікідзевського міського відділу міліції звернулася 85-річна пенсіонерка. Заявниця повідомила про те, що до її будинку зайшов 35-річний знайомий, який завдав удар рукою по голові. Після цього зловмисник заволодів грошима господарки у сумі 50 грн. та мішком з 15 кг картоплі. Сума збитку склала 160 грн. Співробітниками Орджонікідзевського міського відділу міліції зловмисник затриманий.

Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

4. 2 лютого п. р. о 21.15 співробітниками Царичанського райвідділу міліції біля одного з будинків по вул. Бутенка у 31-річного раніше засудженого місцевого мешканця була вилучена наркотична речовина «Маріхуана» вагою 900 г.

Наразі вилучена речовина направлена до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте