Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
00:36

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Співвласник мережі магазинів COMFY підозрює у підпалі свого автомобіля колишніх партнерів

Співвласник мережі магазинів побутової техніки COMFY Станіслав Роніс підозрює у підпалі свого автомобіля Lexus GX 470, який стався 12 квітня у Дніпропетровську, колишніх бізнес-партнерів з мережі магазинів побутової техніки «Домотехніка». Про це Станіслав Роніс заявив під час прес-конференції у Дніпропетровську 14 квітня.

За словами Станіслава Роніса, 12 квітня о 15.14. був здійснений підпал його автомобіля Lexus GX 470 на автостоянці одного з магазинів COMFY за адресою пр. Героїв, 1-м. Автомобіль знаходився поруч із дитячим майданчиком, житловими домами та магазинами.

Під час прес-конференції журналістам було продемонстровано відозапис однієї з камер відоспостереження, на якому троє чоловіків підійшли до джипу, облили його легкозаймистою речовиною, підпалили та зникли з місця пожежі.

За словами Станіслава Роніса, пожежу вдалося загасити силами співробітників магазину COMFY. Як стало відомо, ніхто внаслідок пожежі не постраждав. Станіслав Роніс заявив, що в нього є підстави вважати підпал автомобіля тиском з боку київської компанії «Домотехніка», з якою Станіслав Роніс співпрацював, коли розвивав мережу магазинів «Домотехніка» у східній Україні.

За словами Станіслава Роніса, він вже не співпрацює з «Домотехнікою» і розвиває іншу мережу магазинів — COMFY. За словами Станіслава Роніса, відносини між конкуруючими мережами ускладнені через те, що в Дніпропетровську планується відкриття двох торгівельних центрів, де буде розміщено магазини «Домотехніка» та COMFY поруч, до того ж, вже існує таке сусідство у Донецьку.

Довідка: Мережа COMFY входить у четвірку лідерів ринку побутової техніки й електроніки на Сході України. COMFY вийшла на ринок у лютому 2006 року й на сьогоднішній день нараховує 12 магазинів у Дніпропетровську, Запоріжжі, Черкасах, Дніпродзержинську, Павлограді, Кривому Розі. До кінця року планується відкриття ще 10 магазинів під цією торговельною маркою.
Власник мережі COMFY — компанія «Акустика» (м. Дніпропетровськ) — з 2003 року була партнером КП «Домотехніка» (м. Київ) і розвивала роздрібну мережу магазинів під цією маркою на східній Україні. А із січня 2006 року «Акустика» відмовилася від співробітництва з компанією «Домотехніка» і створила нову мережу магазинів COMFY.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Победа  (19.11.06 23:33): пр. Героїв: рядом с Комфи находится Фокстрот , а не Домотехника:) Ответить | С цитатой
333  (18.04.06 17:11): Ув. В.Мамченко,
Первое-в Ваших советах не нуждаюсь и мою квалификацию обсудим позже,если захотите.
Второе-в формулировке:"Возможно ЭТО связано с нашим расхождением в бизнесе с КП "Домотехника" о чём же идёт речь?
Если сможете связно объяснить,несказанно обрадуюсь и даже задумаюсь о смене профессии.
Ответить | С цитатой
В.Мамченко  (18.04.06 11:13): 333 вы писали:

"Это манипуляция словами. Смысл одинаков. Как в математике-от перемены слагамых сумма не меняется."

Мой Вам совет. Если придется менять профиль - юриспруденция не Ваше. а на пресс-конференции данная версия была не единственна. Более того, раз такое дело, приведу слова С.Рониса в конце конференции:

"НАМ НЕ ХОТЕЛОСЬ БЫ ДУМАТЬ, ЧТО ЗА ЭТИМ ВСЕМ СТОИТ НАШИ РАЗНОГЛАСИЯ С ПРОШЛЫМИ ПАРТНЕРАМИ".
Ответить | С цитатой
333  (17.04.06 22:29): Уважаемый В.Мамченко!
Это манипуляция словами. Смысл одинаков. Как в математике-от перемены слагамых сумма не меняется.
Ответить | С цитатой
Владимир Мамченко  (17.04.06 16:28): Уважаемые сотрудники сайта! Уважаемые коллеги из "Приднепровья"!

Довожу до вашего сведения, что Станислав Ронис на пресс-конференции не говорил о том, что он "кого-либо подозревает". Формулировка была: "возможно, это связано нашим с расхождением в бизнесе с КП "Домотехника".

Почувствуйте разницу между этой формулировкой и формулировкой "подозревает".

Я был на той пресс-конференции. Более того, в Департаменте по работе со СМИ сети "COMFY" настаивают на неприятии формулировки "подозрение".

С уважением,
журналист газеты "Событие"

Мамченко Владимир
Ответить | С цитатой
555  (17.04.06 08:37): Какое любительство - три человека поджигают одну машину Ответить | С цитатой
888  (16.04.06 19:08): Не факт что это была "Домотехника". . .
Поэтому понятия тут не причём.
Ответить | С цитатой
777  (16.04.06 01:27): Конкуренция должна быть честной!Но пока страна еще живет по понятиям! Жаль,очень жаль... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте