Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
14:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Квартирні проблеми дніпропетровських військовослужбовців вирішать до 2009-го р.

Проблеми з житлом для дніпропетровських військовослужбовців мають бути вирішені до 2009-го року. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив командир 6-го армійського корпусу генерал-майор Володимир Замана. За словами Володимира Замани, наразі майже дві тисячі родин військовослужбовців 6-го армійського корпусу, який дислокується на території Дніпропетровської області, не забезпечені житлом. При цьому більшість військових, котрі стоять у черзі на квартири, — понад 800 чоловік — це військовослужбовці Дніпропетровського гарнізону.

«Вже в цьому році в нас у Новомосковському гарнізоні всі військовослужбовці стовідсотково забезпечені житлом. Навіть почали туди відселяти військових з Дніпропетровського, Черкаського гарнізонів. Найближчим часом ми вирішимо проблему з квартирами ще для 150-ти військовослужбовців. А в планах на наступний рік — ще близько двох сотень. Якщо такими темпами буде вирішуватися ця проблема, то ми, я думаю, десь до 2008-2009-го років закриємо це питання», — заявив Володимир Замана.

А втім, на думку командира 6-го армійського корпусу, Україна потребує зміни самої системи забезпечення житлом військовослужбовців: «Сьогодні це питання закрите, а завтра — знову є, приходить «молода сила». Систему забезпечення житлом треба змінювати. Коли людина приходить до армії, вона має відкладати якісь гроші, щоб з часом купити собі житло і не сподіватися ні на кого. Але для цього військовослужбовці мають одержувати достойну зарплату».

Довідка: У проекті Державного бюджету України на 2006 рік, внесеному Кабінетом Міністрів України на розгляд до Верховної Ради, передбачено виділення 622 млн грн на забезпечення житлом 3,8 тис. військовослужбовців. 30 серпня 2005 року на офіційному інтернет-сайті Міністерства оборони України з’явився новий розділ «Вирішення житлової проблеми», в якому розміщено повний список із 8 тис. 43 незабезпечених житлом військовослужбовців Київського гарнізону. Таке нововведення відбулося за рішенням Міністра оборони України Анатолія Гриценка, котрий заявив про необхідність створення вільного доступу до бази даних безквартирних військовослужбовців столичного гарнізону і прозорості у вирішенні проблем із житлом для офіцерів.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте