Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
09:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровському квінтету «Престиж» — 40 років

З нагоди 40-річчя дніпропетровського квінтету духових інструментів «Престиж» 27 листопада о 17.00. на сцені Дніпропетровської обласної філармонії відбудеться ювілейний концерт-вітання. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила адміністрація Дніпропетровської обласної філармонії.

Під час святкового концерту квінтет «Престиж» виконає «Херсонську польку» Миколи Шпака, увертюру для опери «Кармен» Жоржа Бізе, «Марш Родецького» Іоганна Штрауса та ін.

Довідка: Квінтет духових інструментів «Престиж» створений у Дніпропетровську в 1965 році. Колектив відомий далеко за межами України. Із квінтету вийшли музиканти, котрі продовжили свою роботу в оркестрах Великого театру (Москва), театру «Ля Скала» (Мілан).У репертуар квінтету входить біля двохсот творів великої форми різних стилів і народів. Квінтет є лауреатом багатьох фестивалів.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте