Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
04:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровська дирекція «Укртелекому» скасує знижки на свої інтернет-послуги

Дніпропетровська дирекція ВАТ «Укртелеком» (ДД ВАТ «Укртелеком») скасовує коефіцієнт зменшення тарифу на доступ до мережі Інтернет у залежності від часу користування послугою для своїх абонентів. Про це повідомила прес-служба ДД ВАТ «Укртелеком».

За інформацією прес-служби, даний коефіцієнт буде автоматично скасований 1 грудня 2005 року, і всі нарахування здійснюватимуться згідно з діючими тарифами.

Раніше при наданні Інтернет-послуг застосовувався коефіцієнт зменшення тарифу на послуги доступу до мережі Інтернет у залежності від часу користування послугою, що дорівнював 0,8. Тарифи для бюджетних установ, організацій та підприємств застосовуються на підставі довідки фінансових органів про повне фінансування за рахунок бюджетних коштів.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Reptile  (24.11.05 19:35): Придется ловить их директоров и пихать им в глотки баксы.
P.S. Интересно, надолго их хватит?
Ответить | С цитатой
Alex  (17.11.05 11:11): Какие 100 Мбит? По такой цене 1.5-2 Мбит. 5Мбит - уже дороже. А цены в Галушкистане действительно лютые. Ответить | С цитатой
Обозленный юзер  (17.11.05 10:33): Вежливости просто никакой не хватает, чтобы адекватно выразить отношение к поставщикам услуг и Укртелекому в частности. Когда уже они нажрутся?
Блин, в Израиле 100Мбит Инет стоит на наши деньги 130 гр в месяц, без всякой оплаты трафика и проч. Тоже и в Америке, и в большинстве цивилизованных стран. Только у нас это вдохновенное совковое жлобство - как бы поменьше дать и побольше слупить ни за что. Тьфу на них.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте