Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
04:03

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

З 17 жовтня у місті іде заповнення систем теплопостачання

З учорашнього дня у Дніпропетровську іде заповнення систем теплопостачання. Всього за добу підприємством “Дніпропетровські міські теплові мережі” вже підключено 74 котельні (всього на балансі цього підприємства 226). Це становить 1147 житлових будинків із 2211-ти. Тобто – 52%. Всі інші підприємства теплопостачання, які існують у місті, теж продовжують планомірне підключення. В пергу чергу почали працювати великі котельні, сьогодні почнеться підключення будинкових.

Але, за інформацією керівника “Дніпропетровських теплових мереж” Миколи Шипки, 132 будинки не отримають ні тепла, ні гарячої води у зв'язку з великим боргом перед підприємством.

На сьогодні, в цілому заборгованість населення перед тепловиками складає більш ніж 50 мільйонів гривень. В день на рахунки підприємства поступає приблизно 137 тисяч, тоді як потрібно на закупівлю газу та електроенергії 400 тисяч гривень.

Міська влада звертається до мешканців міста з проханням вчасно оплачувати за надані послуги, і скористатися можливістю, яку надала держава: борги за тепло та гарячу воду, які накопичились до вересня 2004 року, оплатити за рахунок вкладів до Ощадного банку колишнього СРСР. Весь механізм такої оплати врегульовано постановою Кабінету Міністрів України № 664. Постійні комісії з питань проведення розрахунків за житлово-комунальні послуги створені як у міськвиконкомі, так і в кожному районі міста.
Gorod.dp.ua на Facebook.


S_dead  (20.10.05 10:08): Fedor
подать можешь а толку не будет
Ответить | С цитатой
s_dead  (19.10.05 08:36): Боюсь что мой дом как раз вошел в эти132
Даешь список для народа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ответить | С цитатой
Татьяна  (18.10.05 17:27): Мы тоже хотим знать список домов. И если дом все-таки туда попал, как получить тепло, если я платила за него? Ответить | С цитатой
Андрон  (18.10.05 13:11): Через пару дней сами узнаете!!! Ответить | С цитатой
Олександра  (18.10.05 12:06): Здравствуйте!
Скажите, пожайлуста, а где я смогу узнать, не попал ли дом, в котором я живу в число должников?
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте