Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
09:44

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровська обласна влада пропонує відновити випуск облігацій внутрішнього займу

Дніпропетровська обласна влада пропонує відновити випуск облігацій внутрішнього займу
Дніпропетровська обласна влада пропонує відновити випуск облігацій внутрішнього займу для залучення коштів населення до інвестиційних проектів. Про це виконуюча обов’язки голови Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва повідомила на прес-конференції 13 жовтня 2005 року.

За словами Надії Дєєвої, цю пропозицію вже передано до Кабінету Міністрів України, однак зараз мова йде не про негайний випуск облігацій, а тільки про підготовку «пакету документів» законодавчої бази для реалізації такого задуму.

На думку виконуючої обов’язки голови облдержадміністрації, державна система внутрішнього займу могла б створити серйозну конкуренцію комерційним банкам, але поки що «цей ринок у нас фактично в області не розвинутий».

«Ще в 1903 році, коли відбудовувалось наше прекрасне місто — і трамвай, і водоводи, і установи медичних закладів, і установи освіти — вони будувалися на 90% за рахунок залучення коштів громадян, відповідно випускалися облігації внутрішнього займу і були дуже високі відсотки на ці облігації», — зазначила Надія Дєєва.

За інформацією Надії Дєєвої, про те, що у населення є кошти, які можна було б залучати до інвестування тих чи інших проектів, свідчить хоча б динаміка зростання обсягів депозитних вкладів громадян у комерційних банках регіону — за останній рік вони збільшились майже на 20% і в цілому склали понад 2 млн грн.

Однак, як спрогнозувала виконуюча обов’язки губернатора, реалізація цього проекту буде можлива не раніше наступного року.
Gorod.dp.ua на Facebook.


УФФ  (14.10.05 13:00): "в цілому склали понад 2 млн грн." - явная ошибка Ответить | С цитатой
Dmsk  (14.10.05 10:31): Очередное ГКО! Давно дефолта не было!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте