Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 05 мая 2024
00:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Рішення Дніпропетровської обласної ради про передачу під забудову земельних ділянок у Кіровському лісництві попередньо незаконне

Рішення Дніпропетровської обласної ради про дозвіл будівництва селища котеджного типу на території Кіровського лісництва Дніпропетровського лісового господарства, яке обласна рада ухвалила 16 вересня 2005 року на 28-ій сесії, попередньо незаконне. Про це повідомила начальник відділу нагляду за додержанням природоохоронного законодавства прокуратури Дніпропетровської області Ольга Михайловська на прес-конференції 5 жовтня.

За словами Ольги Михайловської, жодне з рішень дніпропетровської обласної ради про дозвіл будівництва досі не підписане головою обласної ради і не передане до відповідного відділу, тому ознайомитися з ними офіційно Дніпропетровська обласна прокуратура не може. Проте, за словами Ольги Михайловської, обласна прокуратура провела перевірки з цих питань і, стосовно погодження облрадою питання про надання земельних ділянок, обласна прокуратура вважає, що такі рішення незаконні, тому що не відповідають вимогам лісового та земельного законодавства. За словами Ольги Михайловської, рішення обласної ради носять попередній характер, і остаточне рішення має приймати обласна державна адміністрація.

«Ми запевняємо, що не допустимо прийняття жодного незаконного рішення ні з боку обласної ради ні з боку обласної адміністрації», — заявила Ольга Михайловська.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», дніпропетровська обласна рада дозволила будівництво селища котеджного типу на території Кіровського лісництва Дніпропетровського лісового господарства. Відповідне рішення облрада ухвалила на черговій 28-ій сесії 16 вересня 2005 року.

Згідно з рішенням депутатів, ділянку лісу площею 9,9 га, що знаходиться на території Кіровської селищної ради, передано в довгострокову оренду ТОВ «Стройград».

Також визначено, що дозвіл видано «за умови відшкодування вартості лісових і дерево-чагарникових насаджень» підприємством-забудовником.

У рішенні зазначається, що передачу земельної ділянки в оренду дозволено, «враховуючи висновки постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, землекористування та соціального розвитку села», а також згідно зі ст. 8, 57 та 123 «Земельного кодексу України» та п .21 ст. 43 Закону «Про місцеве самоврядування України».
Gorod.dp.ua на Facebook.


Юля  (07.10.05 15:34): Это все очень нехорошо.Вы правы пусть строятся в поле, лесов уже практически не осталось Ответить | С цитатой
avtoritet  (06.10.05 14:10): Что вы читаете эту муть!
Это всего лишь борьба между городской властью и областной.
Все знают как Куличенко ненавидит Швеца.
Хотя Швец сделал его мером города.
Вот они и ищут разные компроматы дру на другаю
А вы читайте и возмущайтесь. как не хорошо.....бла..бла...бла..лес!!!
Ответить | С цитатой
Crack  (06.10.05 01:33): Охренели не то слово, в области и так от природы одни воспоминания остались так они и в Кировском лесничестве решили жлобов поселить, пусть жлобы высаживают свой лес где нибудь в поле, подождут пока он вырастет а потом пусть там строят что хотят (благо полей у нас достаточно) Ответить | С цитатой
Дэн  (05.10.05 19:40): Вообще охренели, что ли? (Извините за французский прононс.) У нас в области итак 0,8% заповедников! Мало мест для коттеджей, что ли? Вон поля за Тополем, стройся - не хочу. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте