Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
20:05

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровские десантники показали, как массово уничтожают врагов

Днепровские десантники показали, как массово уничтожают врагов

На прошедших выходных только за один день наши земляки из 25-й отдельной Сичеславской воздушно-десантной бригады уничтожили 10 танков и 5 БМП рашистов, а также десятки солдат.

Ожесточенные бои на Авдеевском направлении не прекращаются ни на миг. Там героически дают отпор рашистской армаде наши земляки из 25 бригады.

Ее воины поделились итогами лишь одного дня боев на прошедших выходных:

«Авдіївський напрямок: Січеславські десантники успішно відбили 11 атак противника та знищили 16 одиниць ворожої техніки

Воїни 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади ДШВ ЗС України продовжують вести запеклі бойової дії на Авдіївському напрямку.

Противник не залишає спроб й надалі штурмувати позиції десантників, не вщухають артилерійські обстріли, задіяна чимала кількість безпілотних літальних апаратів різних типів, та звичайно загальновійськові підрозділи.

Бої тривають. Ситуація залишається напруженою, але Січеславські десантники дають гідну відсіч та стримують навалу російських окупантів.

Тактика залишається незмінною: велика кількість піхоти, штурмові групи заїжджають на бойових машинах під прикриттям танків та артилерії. Також активно застосовуються безпілотні літальні апарати різних типів.

Лише за минулу добу Січеславцями було відбито 11 атак та ворожих штурмів, знищено 16 одиниць ворожої техніки, з них 10 танків, 5 БМП та 1 МТ-ЛБ.

Ми тримаємося! Маневруємо та знищуємо російських окупантів.

Нагадаємо, що впродовж крайніх кількох днів відбулася мабуть, наймасовіша спроба прорвати оборону на конкретній ділянці фронту. Для прориву нашої оборони використовували танки, зокрема найсучаснішу модель Т-90 та бойові машини піхоти. Проте Січеславські десантники дали потужну відсіч ворогу. Тож масштабний наступ перетворився на “операціє” з утилізації сучасної російської техніки. Не можна сказати що це було легко. Бої були жорсткі. Противник значно переважав у живій силі, але наші хлопці неймовірними зусиллями вже ж таки відбили наступ, спаливши чимало одиниць техніки і хочеться відмітити що серед неї були і танки Т-90, вартість яких за одну одиницю сягає щось приблизно 4,5 млн доларів.

Статистика говорить за себе. Так, 29 березня на українські позиції намагалися зайти 36 танків та 11 БМП. Січеславці знищили 15 танків, серед яких 1 Т90 та 8 БМП. 30 березня росіяни атакували 4 танками та двома БМП. Три танки знищено, а також обидві машин піхоти. 31 березня в атаку пішли 6 російських танків та 3 БМП, які в повному складі були виведені зі строю.

Знищили три танки, один з яких Т-90. Танки і бмп противника були знищенні за допомогою протитанкових засобів та вогнем наших бронегруп, екіпажі яких виїжджали на пряму наводку працювати по противнику.

Січеславські десантники показали злагоджену роботу на всіх рівнях, що дало не тільки багато спаленої ворожої техніки, а й ліквідованого особового складу противника, як вбитими, так і полоненими.

– Хто б перед нами не стояв, яку б тактику не використовував, ми готові до будь-якого сценарію розвитку подій. Наші воїни навчені, треновані, а головне вмотивовані, вони знають за що вони б’ються і зроблять усе можливе та навіть більше, щоб захисти нашу країну, – зазначають Захисники України.

Слава ДШВ! Слава Україні!».

Видео об уничтожении техники врага можно посмотреть здесь.

Фото и видео 25 Сичеславской бригады.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте