Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
12:34

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре учредили новую медаль

В Днепре учредили новую медаль

Новой наградой уже отметили самых талантливых учеников лицея №142.

Новая награда названа в честь основателя современного олимпийского движения Пьера де Кубертена.

Символично, что она была учреждена в лицее, который носит имя этого пропагандиста спорта и гуманизма.

На презентации новой медали и награждении лучших лицеистов побывала наша прославленная спортсменка, директор Днепровской школы олимпийского резерва Дина Мифтахутдинова, которая поделилась такими впечатлениями:

«У Дніпровському ліцеї № 142 імені П’єра де Кубертена цього року заснована найпрестижніша нагорода для ліцеїстів 10-х класів - медаль «Coubertin Award».

15 січня 2024 року такою медаллю вперше були нагороджені учні, які взяли участь у всіх заходах І Бліц-Форуму «The Coubertin Award» та подолали мінімальний поріг вимог у кожному з них.

Окрім медалей «Coubertin Award» учасники отримали Сертифікати, які стали підтвердженням та визнанням їхнього прагнення самовдосконалення та наполегливої роботи над собою!

Бліц-Форум в ліцеї проведений за моделлю Міжнародних молодіжних Форумів П’єра де Кубертена, який що два роки проводить Міжнародний Комітет П’єра де Кубертена та на яких ліцеїсти представляли Україну вже тричі, адже ліцей № 142 міста Дніпро є єдиним представником України у Міжнародній мережі Шкіл П’єра де Кубертена.

Під час Урочистої Церемонії нагородження учасники І Бліц-Форуму «The Coubertin Award» продемонстрували результати своєї роботи у багатьох заходах та майстеркласах, які протягом тижня для них проводили фахівці – вчителі ліцею.

Захід містив у собі різні напрямки: мотиваційний тренінг, дискусійний клуб з теми олімпійських цінностей англійською, паралімпійський спорт та спортивні змагання, творчі майстерні «Ораторське мистецтво, «STEM», малювання, танок. Домашнім завданням для дітей була підготовка виступу «Вільна та незламна моя Україна».

Усі заходи Бліц-Форуму «The Coubertin Award» сплановані згідно з підходом Міжнародного Комітету П’єра де Кубертена до цілісного та гармонійного виховання молоді на основі п’яти напрямків навчання в рамках олімпійської освіти: спортивні зусилля, соціальна поведінка, моральна поведінка, олімпійські знання та музична й художня творчість.

Разом з бронзовим призером Олімпійських ігр у Афінах 2004року Леонідом Шапошниковим отримали яркі враження від дітей!

Слава Україні! Героям Слава!».

Фото со страницы Дины Мифтахутдиновой.







Gorod.dp.ua на Facebook.


українка  (16.01.24 13:14): так тож не українська медаль. там не по нашому написано. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте