Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
07:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровский театр «Дебют» стал триумфатором фестивалей в Чехии и Словакии

|«« «« »» »»|

Успех нашим землякам принес новый спектакль «Незаймана».

Городской сайт подробно писал о премьере этого спектакля в театре «Дебют» Днепровского колледжа культуры. Постановку спектакля осуществил опытный актер и режиссер Артур Опрятный.

Спектакль был представлен на фестивалях в Словакии и Чехии, где завоевал награды, о чем в Днепровском колледже культуры рассказали:

«Вистава "Незаймана", яку наприкінці минулого року у навчальному театрі "Дебют" поставив Артур Опрятний, режисер і викладач нашого коледжу, уже здобула кілька нагород.

Гран-прі Міжнародного двотурового конкурсу мистецтв CHRISTMAS SYMPHONY (м. Кошице, Словаччина) вибороли виконавиці ролей Олександра Нікітіна, Мар'яна Приступа, Вікторія Корнейчук, Ярослава Чередник, Катерина Тімофєєва, Аліна Міщенко і Перший приз цього ж фестивалю - режисер Артур Опрятний;

Виконавиці ролей і режисер також отримали дипломи лауреатів І ступеню Міжнародного двотурового конкурсу мистецтв ZIMNÍ POHÁDKA (м. Брно, Чехія).

В основі постановки - п'єса "Клятвені діви" українського драматурга Олега Михайлова, написана 2014 року. Це драма про албанську родину, що дотримується старих звичаїв: якщо чоловіків у сім'ї не залишається, роль глави бере на себе жінка - вона "стає" чоловіком, одягає чоловічий костюм, бере чоловіче ім'я, клятвено відрікаючись від свого жіночого єства... Сьогодні ця п'єса, у якій змальовано світ жінок без чоловіків, набула особливого звучання, тому над нею цікаво було попрацювати, каже Артур Опрятний.

Вітаємо молодих акторок і постановочну групу із перемогами! Сподіваємося, що подивитися "Незайману" якось завітає із Харкова і сам драматург...».

Фото – Валико Евгенович.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте