Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
19:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпрі запускають безкоштовні курси японської мови — як долучитися?

У Дніпрі запускають безкоштовні курси японської мови — як долучитися?

У Дніпрі на базі освітньо-культурного та волонтерського простору Гончаренко центр запускають безкоштовні курси японської мови. Заняття проводитиме викладач з 9-річним досвідом — Борис Мороз, а навчати мови будуть з нуля.

За словами директорки простору Вікторії Паніної, запит на вивчення японської надійшов від самих відвідувачів центру.

«Гості простору неодноразово зверталися до нас із запитом запустити курси японської. І це не дивно: інтерес до вивчення японської мови та культури набирає шалених обертів. Знання цієї мови дають нові можливості для самореалізації, японська корисна і для навчання, і для ведення бізнесу, і для тих, хто планує відвідати Японію. Тому команда і вирішила запустити окремий безкоштовний курс для всіх охочих дніпрян», — діляться у просторі.

Тонкощам мови «країни Сонця, що сходить» навчатиме Борис Мороз — викладач японської та відеоблогер.

«Пан Борис має більше 9 років досвіду викладання, наразі працює у Школі японської мови Daigaku. Сотні його учнів успішно опанували японську та отримали сертифікати jlpt⛩. Його унікальна методика допоможе швидко оволодіти базовим рівнем і вивчити найпоширеніші фрази японською», — додають у Гончаренко центрі Дніпро.

Зустрічі учасників курсу будуть відбуватися щосереди та щоп’ятниці за адресою вул. Старокозацька, 40б (Гончаренко центр Дніпро). Приєднатися до занять можуть усі охочі — для цього достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням.

Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте