Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
18:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині чоловік забив до смерті хвору сестру через те, що вона заважала спати

На Дніпропетровщині чоловік забив до смерті хвору сестру через те, що вона заважала спати

Підозрюваний завдав численних ударів руками та дерев'яною палицею своїй 68-річній родичі. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.

17 грудня близько 8:20 до поліції надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир у Кам'янському чоловік убив жінку. На місце події прибули слідчі. Під час огляду тіла було виявлено тілесні ушкодження. За результатами судово-медичної експертизи з'ясувалося, що смерть жінки настала внаслідок отримання численних травм.

З'ясувалося, що тілесні ушкодження потерпілої завдав її 64-річний рідний брат, який проживав разом із нею. Між родичами виникла сварка через те, що хвора жінка стогнала, чим заважала родичу відпочивати. Під час конфлікту чоловік розлютився і побив свою старшу сестру кулаками та дерев'яною палицею. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (18.12.23 21:54): Это он под пытками сказал, что сестра стонала и он её убил? Нормальный человек сказал бы, что она ругалась матом и оказывала психологическое насилие, и в состоянии аффекта обвиняемого получила палкой по голове.
Если сестра тяжело болела, надо было сдать её в хоспис и не было бы проблем
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті