Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
00:45

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Специалисты в Днепре обсуждали, как исцелить психологические раны войны

|«« «« »» »»|

Уже почти два года в Украине продолжается война, которая нанесла психические травмы каждому жителю нашей страны.

И чем дольше продолжается война, тем глубже и страшнее становятся эти раны войны…

В Днепре состоялась конференция «Зцілення ран війни: духовність та психологія» на актуальную тему разработки стратегии совместной деятельности представителей разных отраслей. Они объединены общей задачей: разработать стратегию помощи в сфере психического здоровья.

Впечатлениями от конференции поделился руководитель «Сичеславской просвиты» Сергей Тютюнник:

«Дніпро обговорює шляхи зцілення ран війни: Ментальне здоров'я та психологічна просвіта

Відбулася конференція на тему «Зцілення ран війни: духовність та психологія», яка об'єднала лідерів та фахівців різних галузей з метою обговорення та розробки стратегії спільної діяльності у сфері психічного здоров'я та духовності.

Як зазначає один з організаторів заходу Олексій Савчук: "Мета заходу – відкритий діалог та обговорення викликів, пов'язаних із війною, з метою розробки стратегії спільної дії духівників та фахівців у сфері психічного здоров'я. Ми підкреслюємо важливість об'єднання зусиль для надання цілісної підтримки тим, хто постраждав внаслідок війни".

Команда Січеславської Просвіти взяла активну участь у дискусіях та обговореннях. За часи гарячої фази війни ми провели десятки заходів, спрямованих на соціальну та психологічну адаптацію українців як у Дніпрі, так і в Херсонській, Миколаївській областях. Ми надали допомогу тисячам українців за цей час.

Тема конференції «Зцілення ран війни: духовність та психологія» стала важливою для учасників події, серед яких були лідери релігійних спільнот, фахівці з психічного здоров'я та представники профільних організацій.

Ми зацікавлені підсилити наші проекти кваліфікованою психологічною допомогою, працювати в напрямку ментального здоров'я. Для нас важливо підтримувати громадян, які пережили страшні моменти окупації та воєнні дії. Наша команда залишається відданою ідеї підтримки і спільного зцілення.

Один із важливих аспектів роботи Січеславської Просвіти - це проведення зустрічей у групах самодопомоги, розмовних клубів української мови, майстер-класів та лекцій.

В особливому тандемі виступили Вікторія Бикова - доктор філософії, практичний психолог та Микола Несправа - професор, священник, психолог та психотерапевт з темою «Чому Україна потребує логотерапії?». Науковці розповіли про досвід заснованої на початку гарячої фази війни Української Асоціації Логотерапії та Екзистенційного аналізу в організації навчання для психологів.

Участь в конференції стала можливістю для команди Січеславської Просвіти обмінятися досвідом, вивчати нові підходи та налагодити партнерства для подальших проектів на благо психічного здоров'я українців. Робота в напрямку ментального здоров'я залишається актуальною та необхідною для підтримки тих, хто пережив воєнні події та потребує спеціалізованої допомоги».

Фото со страницы Сергея Тютюнника

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте