Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 02 мая 2024
14:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре прошел Всеукраинский семинар медиков «Точки дотику»

В Днепре прошел Всеукраинский семинар медиков «Точки дотику»

Этот проект развивается с 2019 года для повышения качества работы аллергологов и дерматовенерологов.

Всеукраинский семинар прошел в оффлайн-формате, в КДЦ «Менора», с соблюдением всех необходимых мер безопасности. Участие в семинаре приняли 250 специалистов из разных регионов Украины.

Отметим, что за полтора года Большой войны это было всего лишь второе мероприятие медицинского профиля в оффлайн-формате.

Подробней об этом рассказали  в Днепровском государственном медицинском университете:

«Точки дотику» – всеукраїнський цикл семінарів, розроблений спеціально для лікарів дерматовенерологів та алергологів для обміну досвідом найкращих експертів цих спеціальностей. 

Цей освітній проект розпочав свою діяльність 2019 рок завдяки плідній співпраці відомих фахівців – дерматолога професора Тетяни Вікторівни Святенко та алерголога професора Інни Володимирівни Гогунської. Завдяки підтримці ГО «Незалежна асоціація дерматовенерологів і косметологів» та ВГО «Асоціація алергологів» він надає можливість підтримувати високий рівень компетенції в цих напрямках і розвивати проєкт на загальнодержавному рівні. 

Сьогодні проєкт об’єднав близько 5000 спеціалістів і дозволяє надавати виняткову допомогу пацієнтам завдяки обміну досвідом лікарів-дерматовенерологів, дитячих дерматовенерологів із лікарями загальної практики (сімейної медицини, терапії та суміжних професій).

У м. Дніпро відбувся другий з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну офлайн-захід. Семінар пройшов у культурно-діловому центрі «Менора», з дотриманням всіх необхідних заходів безпеки. 

Загальна кількість учасників – близько 250. Понад 20 спікерів з різних регіонів України.

Спільноту дерматовенерологів та алергологів Дніпропетровщини та гостей семінару з інших регіонів України привітали проректор з науково-педагогічної роботи ДДМУ, доцент, кандидат медичних наук Сергій Захаров та професор Євгенія Дитятковська».



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте