Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
15:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В честь днепровских десантников устроили большой концерт

|«« «« »» »»|

Волонтеры провели благотворительный концерт в честь воинов 25-й отдельной воздушно-десантной Сичеславской бригады.

Напомним, что эта бригада героически противостоит врагам на Луганском направлении. Ей помогают многие волонтеры Днепра и нашей области.

На прошедших выходных волонтеры провели большой благотворительный концерт в честь наших земляков-воинов, о чем на странице 25-й бригады рассказали:

«РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!»

Під таким гаслом відбувся благодійний концерт, що організували та провели волонтери з фонду «Сприяння 25 окремій повітрянодесантній Січеславській бригаді».

Розпочалася зустріч з хвилини мовчання на знак вшанування пам’яті Захисників і Захисниць України, які загинули у російсько-українській війні.

Продовжували захід мистецькі колективи з неймовірно зворушливими піснями, в яких вони дякували нашим оборонцям та висловлювали щиру любов до Батьківщини.

Після неймовірних виступів артистів, благодійники вручили пораненим бійцям та членам родин загиблих героїв подарунки. А представникам бригади, учнівська громада міста Дніпро передала кошти.

Кожна зібрана гривня буде використана на потреби Січеславських десантників, які героїчно б’ються з окупантом за нашу свободу!

Закінчився захід спільною молитвою та фото.

Окреме дякуємо очільнику благодійного фонду Віктору Кучинському та кожному українцю, хто долучився до підтримки НЕЗЛАМНИХ!

Наші кроки, наша згуртованість наближають таку жадану Перемогу!

Слава Україні!».

Фото со страницы 25 бригады

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте