Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
09:44

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В драматичном матче СК «Днепр-1» вырвал победу у «Руха»

В драматичном матче СК «Днепр-1» вырвал победу у «Руха»

Только в компенсированное время днепряне провели победный третий мяч и одержали победу 3:2.

Любопытно, что эта игра стала почти полным повторением матча первого круга. В нем СК победил с тем же счетом и тоже провел решающий мяч в компенсированное время.

О подробностях игры рассказал официальный сайт спортклуба:

«Дніпро-1» – «Рух» (Львів) 3:2 (3:2)

«Дніпро-1»: 93.Валеф, 29.Назаренко (44.Матарріта, 62), 5.Сарапій, 39.Сваток (кап), 3.Адамюк (27.Хайнер, 80), 23.Бланко, (25.Когут, 79), 18.Бабенко (31.Танковський,72), 22.Рубчинський (10.Пеглоу, 62), 8.Піхальонок, 9.Гуцуляк, 7.Довбик.
Запасні: 1.Рибак, 12.Кінарейкін, 99.Гомес, 14.Федорів, 42.Пасіч, 34.Танчик, 11.Підлепенець.

Голи: Сарапій (9), Довбик (27, з пенальті), Таллес (33), Климчук (38), Когут (90+3).

У стартовому складі команди на матч проти «Руха» тренерський штаб спортклубівців провів одразу три заміни в порівнянні із грою проти луганської «Зорі» і усі вони стосувалися захисту: на останню межу повернувся Валеф, а на фланги оборони вийшли Адамюк і номінальний атакуючий півзахисник Назаренко (Пасіч залишився в запасі, а Каплієнко, як і Амаш, відновлюються після травми). Цікаво, що саме Назаренко намагався завдати перші два удари дніпрян у грі впродовж стартової хвилини, але обидва були заблоковані і призвели до першого кутового. Загалом на початку гри дніпряни більше атакували зліва, але Паньків впевнено реагував на подачі Назаренка і Піхальонка.

Але перший по-справжньому гострий момент прийшов з правого флангу – Гуцуляк навісив на Довбика, і Артем потужне пробив головою, але Паньків перевів м’яч у поперечину, який потім пішов на кутовий. І саме після цього кутового було відкрито рахунок – Сарапій з другої спроби змусив перетнути м’яч лінію воріт, що чітко зафіксував лайнсмен – 1:0! Одразу ж рахунок міг подвоїти Гуцуляк, котрий замикав передачу Бланко, але Олексій не влучив у ворота з лінії воротарського майданчику.

Тільки на 18-й хвилині львів’яни спробували завдати перший удар, але Рунич поцілив значно вище воріт. Значно небезпечніше було після удару головою Адамюка, котрий замикав високий навіс Назаренка, але знову Паньків перевів м’яч на кутовий з під поперечини. Наступний момент був вже у Довбика, який обіграв Слюсара на куті карного майданчику, але неточно пробив у дальній кут.

Спортклубівці продовжують тиск суперника і гру бере на себе Рубчинський, котрий обіграв у карному майданчику Кітелу, а той порушив проти Валентина правила – пенальті чітко виконав Довбик – 2:0! Повивши з різницею у два м’ячі дніпряни трохи відпустили хватку і «Рух» одразу провів результативну атаку – Таллес зумів пробити Валефа ударом метрів з 12-ти. А ще за 5 хвилин дуже грубо помиляється Валеф, який необачно вискочив за межі штрафного майданчику, а м’яч перелетів через голкіпера після чого його підхопив Климчук і спокійно вразив порожні ворота – 2:2! Так, маючи величезну перевагу по грі, спортклубівцям довелося все розпочинати знову.

Заключні хвилини першого тайму дніпряни знову провели в атаці. Після розіграшу шостого кутового Сваток ледве не замкнув навіс Піхальонка на дальній стійці. Був ще удар Рубчинського, але значно вище воріт.

На початку другого тайму пройшов деякий час, поки спортклубівці знову притисли суперника до його воріт, і ось вже Паньків реагує на підступний удар Гуцуляка. На 66-й хвилині свіжі Пеглоу і Матарріта розіграли хорошу комбінацію на лівому фланзі, яка закінчилася дуже небезпечним прострілом костариканця, і Адамюку не вистачила лічених сантиметрів, щоб замкнути пас партнера. Дніпряни продовжували володіти ігровою перевагою, але вже не було гостроти в завершальній стадії атак. Не несли вже користь і чисельні стандарти.

На 88-й хвилині м’яч після удару Гуцуляка влучає у руку захисника «Руху», але пенальті у цьому епізоді не призначається, хоча VAR цей епізод міг розглянути і по-іншому, проте відеосистема на сьогоднішньому матчі не працювала. У компенсований арбітром час дніпряни кинулися на вирішальний штурм. Був хороший момент у Пеглоу, але він з близької відстані влучив у голкіпера. І ось на 90+3 хвилині Когут приймає навіс від Піхальонка і з лінії воротарського майданчику завдає навітпорного удару -3:2!!!

Це вже була перемога! У час, що лишився дніпряни вже спокійно довели справу до цієї непростої і важливої перемоги!».

СК возвратился на второе место в турнирной таблице, отставая от «Шахтера» на 5 очков, но имея игру в запасе.

Фото СК «Днепр-1»


Gorod.dp.ua на Facebook.


Скаут  (24.04.23 22:10): Удивляет, что такого игрока, как Валеф, какой-то скаут выбрал, потом ещё его утвердили для подписания, но ещё больше удивляет, что его продолжают выпускать в стартовом составе Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте