Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
00:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У днепровского путешественника появился необычный попутчик

У днепровского путешественника появился необычный попутчик

Неожиданный друг появился у путешественника Сергея Гордиенко, который продолжает экспедицию «Україна – фортеця європейської свободи».

Городской сайт рассказывал о подготовке и начале этого похода, в котором известный путешественник пешком преодолеет более чем 2 тысячи километров от Днепра до горы Говерла и обратно.

На этом пути уже пройдено более 150 километров, и у Гордиенко на этом пути появился неожиданный друг, о чем сообщается:

«СЕРГІЙ ГОРДІЄНКО ВЖЕ ДІЙШОВ ДО ОЛЕКСАНДРІЇ

За сьогодні мандрівник пройшов 28 км, а на загал – 175 км, що становить відстань від Дніпра до міста Олександрія на Кропивниччині. Напередодні на ночівлю зупинився десь за півтора кілометри від села Уллянівка, в лісосмузі, встановивши намет під крислатим дубом.

– Хоча насправді пройдено цього дня на 12 кілометрів більше, – зізнається, усміхаючись, Сергій Іванович під час вечірньої телефонної розмови. – А сталося таке: вирушивши зранку, та відмахавши вже кілометрів за шість, раптом зрозумів, що забув на місці покинутої стоянки свій телефон! Довелося вертатися…
Хтозна, може, це так зурочив досвідченого мандрівника-професіонала один місцевий котейко, що приходив сьогодні раненько до бівуаку Сергія Івановича. Настирливо терся об ноги, нявчав прохально, коли мандрівник снідав. Людина розчулилася і пригостила котика двома добрячими ложками тушонки.

– Ох, вже ж ці тваринки! – продовжує Сергій Гордієнко. – Телефонували цього ранку мої нові друзі з П’ятихаток, розповідали про песика-безхатька, з яким я поділився там своєю ковбасою. Кажуть, він тепер сидить, бідолашний, біля Центру незламності, принюхається до кожного, хто входить-виходить з нього. Певно, мене виглядає…
Ех, зітхає мандрівник, завжди душа болить від таких зустрічей у дорозі – з братиками нашими меншинькими. Взяв би собі кожного такого нещасного. Та тільки рідний дім Гордієнків уже й без того давно перетворився на притулок для підібраних і врятованих тварин (дочка Аліса – вся в батька, така ж сердобольна). Тим більше, в планах Сергія Гордієнка – після перемоги у війні, дай, Боже, якомога скорішої! – ще ж кілька амбітних проєктів-експедицій, далеко за межами України, водних – куди не візьмеш із собою, як колись лабрадора Руньку по Євразії, свого нового пса…

– Ну, покладемося на Господа-Бога, – зітхає Сергій Іванович. – Як буду вертатися з Говерли, й цей Хатіко п’ятихатський ще буде чекати на мене, – може, серце моє здригнеться, та таки візьму собі цього вірного друга…».



Gorod.dp.ua на Facebook.


11111111111  (07.04.23 02:48): 21 вік на дворі, а тут один "савок"! Ответить | С цитатой
ооо  (06.04.23 13:23): Кто спонсирует этого "путешественника? Коль ему скучно, помогал бы очищать природу от мусора в лесополосах-парках-на улицах. (( Ответить | С цитатой
Летопись  (06.04.23 10:46): бродяги и тунеядца. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте