Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
19:41

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Кондиціонери – порятунок за будь-якої погоди

Кондиціонери – порятунок за будь-якої погоди

Підтримка ідеального мікроклімату в приміщенні потрібно довірити кондиціонерам, за допомогою яких влітку можна охолодити приміщення, а холодної пори року навпаки обігріти. Пристрої можуть бути побутового та промислового призначення, вони відрізняються функціоналом, потужністю, додатковими можливостями та особливостями обслуговування у майбутньому.

Ідеальний варіант для вибору такої техніки – магазин Фокстрот. Тут є пропозиції під будь-який бюджет, а щоб правильно купити кондиціонери, необхідно заздалегідь вивчити пропозиції, оцінити параметри та фотографії. Додаткову інформацію можна дізнатися від співробітників магазину. Вони попередньо уточнять запити та підготують вибірку техніки під бюджет клієнта.

Спліт-система – ідеальний вибір

Ідеальний варіант для всіх випадків. Суть у тому, що є два блоки – внутрішній та зовнішній, а між собою вони поєднуються відповідними комунікаціями. Зовнішній блок монтується на вулиці та найчастіше на фасаді будівлі. Серед основних плюсів такої комбінації можна виділити кілька моментів:

  • ідеальна фільтрація повітря;
  • можливість активації обігріву та охолодження;
  • низький рівень шуму;
  • підходить для великих приміщень.

Такі моделі кондиціонерів можуть встановлювати лише професіонали своєї справи. Заздалегідь підбирається місце для встановлення, щоб потоки повітря розподілялися рівномірно, що гарантує ефективність обігріву або охолодження.

Мобільні кондиціонери

Ідеальний варіант для ситуацій, коли пристрій потрібно переносити та немає можливості монтувати. Такі кондиціонери призначені для виїзних заходів, дач, котеджів та інших об'єктів. Для зручності транспортування є коліщатка. Гнучкий повітропровід обов'язково потрібно вивести через вікно або двері. Через свою конструкцію мобільні моделі не призначені для великих приміщень.

Режими роботи

Залежно від моделі пристрою режимів роботи може бути декілька. Найчастіше надається обігрів та охолодження. Деякі моделі мають рециркуляцію, осушення, зволоження та очищення повітря. Вартість таких моделей значно зросте, порівняно з простими кондиціонерами. Деякі з функцій у побуті зовсім не потрібні, але для офісних приміщень вони є обов'язковими.

Інтернет-магазин Фокстрот пропонує багато варіантів виконання техніки, тому вимоги кожного покупця будуть задоволені. На пристрої надається офіційна гарантія, що працює за умови дотримання правил експлуатації.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте