Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
11:32

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В ДнепроОпере перед премьерой устроят модный показ

В ДнепроОпере перед премьерой устроят модный показ

Необычный сюрприз ждет тех зрителей, которые придут 25 марта в Днепропетровский театр оперы и балета на премьеру украинской оперы «Запорожец за Дунаем».

Городской сайт уже сообщал о том, что в оперном готовят премьеры двух украинских опер.

Первая из них будет исполнена в ближайшую субботу, 25 марта.

Но перед ее началом в оперном театре устроят необычное и яркое представление. Здесь состоится показ актуальных и патриотичных нарядов!

Об этом в оперном театре рассказали следующее:

«Шановні пані та панове!

Вже зовсім скоро на вас чекає прем’єра української опери «ЗАПОРОЖЕЦЬ ЗА ДУНАЄМ» С. Гулака-Артемовського.

25 БЕРЕЗНЯ перед початком вистави, в фойє ІІ поверху, відбудеться свято українського костюму та квіткових композицій. Артисти балету продемонструють українські вишиванки та сукні українського бренду «HISTROV».

Бренд було засновано дизайнером Тетяною Щуровою в 2013 році. Компанія зробила значний внесок в просування української національної культури через вишиванки та сукні з унікальними дизайнами та сучасним підходом до традиційних ручних робіт. Одним з найбільш значущих досягнень бренду «HISTROV» було перемога дизайнера Тетяни Щурової в конкурсі "Петриківка очима сучасної молоді" у 2013 році.

Компанія представляла Петриківський розпис у штабі UNESCO, де унікальність її роботи полягала в тому, що візерунок Петриківського розпису був виконаний у вишивці, а не фарбами. «HISTROV» відома своїми унікальними виробами, які відрізняються не тільки вишуканим дизайном, але й використанням екологічно чистих матеріалів, таких як органічний льон, бавовна та шовк.

Оригінальні квиткові композиції будуть представлені брендом «FLORETTA», який спеціалізується на стабілізованих квітах. Стабілізовані квіти – це природні квіти, які були оброблені спеціальною технологією для збереження їх краси та свіжості на довший час. «Floretta» використовує лише найвищу якість квітів та матеріалів, щоб створити вражаючі композиції, які будуть дивувати своєю довго тривалістю».

Отметим, что эти наряды использовались известным фотохудожником Виталием Загинайло для подготовки большого красочного календаря на 2023 год, о чем уже рассказывал Городской сайт.

Фото – Днепропетровский оперный театр и Виталий Загинайло.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте