Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
06:00

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре пройдет Всеукраинский фестиваль творчества детей с инвалидностью «В обіймах таланту»

В Днепре пройдет Всеукраинский фестиваль творчества детей с инвалидностью «В обіймах таланту»

Организатором фестиваля является Днепропетровский колледж культуры, который уже проводит прием заявок на этот фестиваль.

Подробней о предстоящем фестивале и о том, как стать его участником, Городскому сайту в Днепропетровском колледже культуры любезно сообщили следующее:

«Dnipro Art College оголошує прийом заявок на ІІ Всеукраїнський онлайн-фестиваль-конкурс творчості дітей та підлітків з інвалідністю "В обіймах таланту".

Його мета - підтримка обдарованих дітей та підлітків з інвалідністю, сприяння їхньому розвиткові й надання можливості презентувати власну творчість широкому колу глядачів.

Фестиваль проходить у 4 напрямках: сценічне, музичне, образотворче мистецтво та хореографія. Учасники змагатимуться у таких номінаціях: читці, мініатюри, уривки з вистав, ляльковий театр; пантоміма, пісочна анімація, жонглювання, фокуси, гімнастичні та акробатичні композиції; фортепіано, народні, струнні та щипкові, духові, ударні інструменти, оркестри й ансамблі; народна, естрадна, авторська пісня, академічний вокал, хори та ансамблі; народний, бальний, естрадний, східний танець, сучасна хореографія streetdance; живопис, графіка, декоративно-прикладне мистецтво (повний перелік номінацій є у "Положенні" фестивалю-конкурсу).

Для акредитації у програмі фестивалю слід заповнити форму заявки, що додається https://forms.gle/C5GbfKD343edyvTXA

Номери на конкурс прийматимуть до 23 березня на електронну пошту: festival@dac.ukr.education

З 27 по 31 березня журі у 2 тури обере переможців конкурсу. На телеграмканалі коледжу також буде обрано володаря Призу глядацьких симпатій.

Щоб отримати "Положення про фестиваль" та щодо інших питань стосовно фестивалю, пишіть на адресу: festival@dac.ukr.education

Координаторка конкурсу - Ольга Володимирівна Калина: +38098-327-05-48 (дзвонити у будні дні з 10:00 до 17:00)».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте