Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
11:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Street style образи на весну 2023 – підбираємо взуття та аксесуари

Street style образи на весну 2023 – підбираємо взуття та аксесуари

Кожен сезон певні речі викликають такий ажіотаж, що вони мають попит ще до того, як моделі залишають подіум. І, звичайно ж, на той час, коли настане наступний Тиждень моди, їх носять знавці вуличного стилю, коли позують для фотографій перед показами. Пропонуємо список маст-хевів, які, за прогнозами стилістів, fashionistas носитимуть наступної весни.

Ми зосередимося не на одязі, а на важливих деталях, які формують образ: взуття, аксесуари, сумки, прикраси. Здійснити трендові покупки рекомендуємо у мережі мультибрендових магазинів «Міратон».


Ось деякі з тенденцій вуличного стилю весни 2022 року, про які варто подбати до зміни сезонів.

Однотонні кеди або кросівки

Лаконічні білі і чорні кросівки жіночі давно стали базовими для формування образів в будь-яких стилях і продовжують такими залишатися. На додачу до них на модну арену виходять однотонні яскраві та пастельні варіанти. Щоб урізноманітнити гардероб, можна як виняток додати дизайн у райдужну смужку або з металізованими деталями, який поєднує в собі привабливість та мінімалізм.

Великі сережки

Сережки до рівня шиї – помітна прикраса, що не вимагає супроводу. Такий самодостатній аксесуар привертає увагу до образу і додає йому потрібного настрою. Переважна форма – кругла, вибір матеріалів безмежний – від класичного золота до бюджетного неонового пластику.

Сумки XXL

Хоча в останні кілька сезонів модна індустрія насолоджувалась грою з мікросумками, у 2023 році виразно застосовується приказка «чим більше, тим краще». Такі аксесуари не завжди практичного розміру широко представлені в колекціях відомих дизайнерів, тому вони отримали офіційну підтримку. Що стосується модниць, то багато хто оцінить стильну сумку, в яку поміститься не тільки косметичка, а й ноутбук.


Балетки

Балетки були одним із найбільш затребуваних трендів взуття 2022 року, і атласні моделі стали хітом в Instagram. У 2023 році одержимість яскравими кольорами, красивим металіком та практичним, але шикарним паризьким стилем у кращому вигляді продовжується.

Срібло

Після багатьох років, коли на ювелірній сцені панували тони жовтого золота, а рожеве золото ненадовго затьмарило всіх, знову настав час срібних прикрас. Під час незліченних весняно-літніх показів домінували:

  • масивні намиста,
  • сережки,
  • браслети,
  • каблучки,
  • прикраси для волосся.

До речі, комбінація металів різних відтінків також настійно рекомендується.

Квіткові мотиви

Якщо ви хочете надати вбранню сучасного вигляду за дві секунди, прикріпіть до нього квітки. Їх можна носити на ременях, брошках та краватках, і це, безумовно, найкрасивіший тренд аксесуарів 2023 року. Ну а чокери з квітковим принтом (бажано яскравого кольору) перетворять навіть найпростіше вбрання на шикарне.

Рюкзаки з монограмами

Зручні аксесуари з монограмою вже були помічені на знаменитостях та моделях, і очікується бум популярності рюкзаків із таким стильним принтом на вулицях міст уже цієї весни.

Сонцезахисні окуляри з великою оправою

Футуристичні поляризовані сонцезахисні окуляри виглядають як щось середнє між лижними окулярами та BluBlocker і зможуть вмить зробити будь-який аутфіт максимально сучасним. На вулиці все ще може бути прохолодно, але весна не за горами, і аналіз нашого гардеробу щодо впровадження в нього нових трендів вуличного стилю – чудовий спосіб підготуватися до теплих днів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте