Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
11:49

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Как в Днепре обучают будущих таможенников

Как в Днепре обучают будущих таможенников

Большая роль в обучении студентов Университета таможенного дела и финансов отводится усваиванию опыта практической работы действующих сотрудников правоохранительной и таможенной служб.

Для этого университетом заключен ряд договоров о привлечении к процессу обучения опытных специалистов разных сфер и служб.

Также большое внимание уделяется оснащению университета необходимым современным оборудованием.

Подробней об этом рассказали в Университете таможенного дела и финансов:

«Однією з основ підготовки першокласних фахівців з правоохоронної діяльності є вивчення ними практичного досвіду роботи діючих працівників.

З цією метою Університетом митної справи та фінансів укладено низку договорів про співробітництво з різними правоохоронними органами, зокрема й Головним управлінням Національної поліції в Дніпропетровській області, зміст яких передбачає залучення фахівців ГУ НП для участі в науково-практичних заходах, що проводяться Університетом та його структурними підрозділами.

Нагоду поспілкуватися з одним із найдосвідченіших практиків, спеціалістом-криміналістом Національної поліції, отримали студенти другого і третього курсів спеціальності «Правоохоронна діяльність» за освітнім ступенем «бакалавр», які проходять виробничу практику, члени студентських наукових гуртків, а також науково-педагогічні працівники кафедри правоохоронної діяльності ННІ права та міжнародно-правових відносин, в рамках кафедрального науково-практичного семінару з проблем криміналістичного забезпечення правоохоронної діяльності.

Запрошеним гостем був Ігор Козін, спеціаліст відділу криміналістичного забезпечення Слідчого управління Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, ветеран, який все життя присвятив експертно-криміналістичній роботі.

Гостем було охарактеризовано сучасний стан експертно-криміналістичного забезпечення досудового розслідування, як аспект правоохоронної діяльності.

Учасники заходу ознайомились із найновітнішими засобами розслідування та розкриття кримінальних правопорушень. Зокрема: при огляді місця події, вилученні речових доказів та наданні науково-обґрунтованої інформації для забезпечення успішного розслідування злочинів та кримінальних проступків.

Фахівець-практик також розповів про методи, прийоми і засоби, що їх застосовують криміналісти з правоохоронних органів держав – партнерів України, якими вони активно діляться з нашими правоохоронцями в умовах воєнного часу.

Особливу увагу присутніх привернула інформація про дії експертів-криміналістів на місці зруйнованого 14 січня 2023 року російською ракетою багатоквартирного будинку в місті Дніпрі.

Наостанок, для оснащення кабінету криміналістики та спеціальної техніки кафедри правоохоронної діяльності, гостем був переданий у подарунок великий асортимент сучасних засобів, якими користуються в роботі експерти-криміналісти Національної поліції, з метою подальшого використання у освітньому процесі з підготовки висококваліфікованих правоохоронців».

Фото - Университет таможенного дела и финансов





Gorod.dp.ua на Facebook.


гость  (17.02.23 10:23): На последней фотке, девки подумали, что это фото в инсту пойдет. Стали в рабочую позу. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте