Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 19 марта 2024
04:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Народний депутат Дмитро Кисилевський оприлюднив піврічний звіт про роботу в Раді та у виборчому окрузі на Лівому березі Дніпра

Народний депутат Дмитро Кисилевський оприлюднив піврічний звіт про роботу в Раді та у виборчому окрузі на Лівому березі Дніпра

36% звернень громадян у приймальню народного депутата України Дмитра Кисилевського стосуються житлово-комунальних проблем, 16% - облаштування свердловин з водою, 15% - пенсійні питання та соціальні послуги. Такі дані оприлюднені у піврічному звіті народного депутата, який він оприлюднив напередодні.

Згідно зі звітом, основними напрямками роботи в окрузі стали облаштування свердловин з водою, які стали в нагоді тисячам дніпрян під час обстрілів. А також допомога ЗСУ, в тому числі волонтерська робота і проекти із залучення жителів лівого берега до підтримки сил оборони, зокрема дитячий проект розмальовки пряників для наших воїнів і “В’язальний батальйон”.

У Верховній Раді за звітний період Дмитро Кисилевський, який є заступником голови економічного комітету Парламенту, подав 4 законопроекти, відвідав 100% засідань. Загалом, нардеп є автором та співавтором 74 законопроектів та проектів постанов. Більшість ініціатив спрямована на розвиток української промисловості. Зокрема, це локалізація (вимога української складової при державних закупівлях товарів машинобудування), індустріальні парки, розвиток космічної, металургійної і інших переробних і високотехнологічних галузей.

“Я обіцяв дніпрянам повну прозорість своєї роботи, тож кожні півроку публікую звіти. В умовах війни відповідальність народних депутатів значно вища, ніж у мирний час. Люди мають знати, чим займається їх депутат, і завжди мати змогу звернутись за допомогою”, - відзначив Дмитро Кисилевський.
Депутат принагідно закликав дніпрян цікавитись звітами усіх обранців, яких мешканці міста делегували в різні органи влади.

Ознайомитись зі звітом народного депутата України Дмитра Кисилевського можна за посиланням: https://kysylevskyy.dp.ua .


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте