Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
03:28

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

БК «Прометей» сохраняет лидерство в Еврокубке 7 Дней

БК «Прометей» сохраняет лидерство в Еврокубке 7 Дней

Уверенно обыграв в 14-м туре словенский клуб «Цедевита Олимпия» 94:68, баскетболисты из Слобожанского под Днепром сохранили за собой первое место в таблице.

Эта победа в Еврокубке 7 Дней для «Прометея» стала юбилейной, десятой.

Несмотря на итоговый крупный счет, поначалу матч складывался непросто. После первой четверти преимущество наших земляков исчислялось всего одним очком.

Об этой игре и положении команды сайт «Прометея» рассказывает:

«БК "Прометей" - БК "Цедевiта Олiмпiя" (Словенiя) - 94:68 (25:24, 27:19, 26:15, 16:10). 8 лютого. Груповий турнiр 7DAYS EuroCup. Група А. 14 тур. Каунас (Литва). "Жальгiрiс Арена".

БК "Прометей": Кеннедi* (2 + 5 передач), Балвiн* (9 + 8 пiдбирань), Агада* (16 + 3 перехоплення), Лукашов*, капiтан (8), Стефенс* (28), Клавелл (8), Санон (11), Липовый (0), Дiккi (2), Сидоров (10).

Сьогоднішнє протистояння "Прометея" зі словенським клубом "Цедевіта Олімпія" мало для нашої команди дуже важливу спортивну складову, яку можна було розкласти на дві частини. По-перше, сьогоднішній поєдинок без всякого сумнiву можна було назвати "на вихід у плей-офф" (перемога "Прометея" з будь-яким рахунком дозволяла достроково вирішити це завдання). По-друге, шестиматчева переможна серія у турнірі, і, головне, - рівень гри команди у цих матчах, - багаторазово зміцнив її авторитет на європейській арені. Багато фахівців на континенті вже зараз зараховують "Прометей" до головних фаворитів турніру. Відповідати цим оцінкам найкращий клуб України має тепер у всіх матчах Єврокубку, тим більше приймаючи команду, яка на момент зустрічі з ним замикала турнірну таблицю групи.

Водночас "Цедевіта Олімпія" потребувала відповідного поважного ставлення до себе. Це підтвердив і дебют поєдинку, перед початком якого команди хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих у Туреччині та Сирії внаслідок землетрусу. Господарі майданчика непросто входили до гри. Вперше вони повели в рахунку (7:6) наприкінці 3-ї хвилини, коли здалеку влучив Денис Лукашов. Словенці також успішно атакували з периметра, крiм того реалізувавши достатню кількість середніх кидків. Така успішна гра дозволяла їм не тільки не відпустити "Прометей" вперед, а й здебільшого вести в рахунку у стартовій чверті. Господарі майданчика її забрали лише завдяки баззеру Іллі Сидорова – 25:24.

У другій чверті "Прометей" протягом 78 секунд органiзував ривок 9:0 і вперше в матчі встановив свій гандикап на двозначній позначці - 34:24. "Цедевіта Олімпія" продовжувала "залишатися в грі" насамперед зусиллями своїх лідерів Адамса, Феррелла та Оміча. В свою чергу "Прометей" чудово атакував здалеку: тричі у чверті Ді Джей Стефенс та Денис Лукашов. Це дозволило нашій команді піти на велику перерву з перевагою у три володіння – 52:43.

У другий половинi матчу "Прометей" повнiстю контролював гру. У третій чверті відсоток успішних триочкових кидків господарів майданчика продовжував перевищувати 50 (Ді Джей Стефенс був у "вогні" з 6 вдалими спробами з 8 (!)). Своїми чудовими індивідуальними проходами про себе нагадав Калеб Агада, а вся команда надійно діяла у захисті.

Питання щодо переможця сьогоднішнього поєдинку було знято задовго до фінальної сирени. Ним стала наша команда, яка провела дуже якісний матч, впоравшись із усіма завданнями, які стояли перед нею!».

Фото БК «Прометей».





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  На Дніпропетровщині відбувається пошукова операція 13-річної Марини Волошко (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте