Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
03:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре устроили праздник, почти как в Голливуде

|«« «« »» »»|

В Днепропетровском профессиональном творческо-художественном колледже культуры устроили яркий праздник выпуска 32-х молодых актеров.

Красная дорожка, вспышки фотокамер, цветы, поздравления, интервью… На этом празднике было почти все, как в Голливуде и на крупных кинофестивалях. Участники этого праздника на пару часов забыли о войне и вечном стрессе.

Особым вдохновением и счастьем светились лица 32 прекрасных выпускников – молодых актеров драматического театра и театра кукол.

Подробней об этом празднике рассказали на странице «Дніпропетровський фаховий мистецько-художній коледж культури» :

«На вступних випробуваннях хтось із них невиразно читав, а хтось перегравав, хтось геть не співав, а хтось показав чудовий голос, але не продемонстрував харизму... Однак усі вони вже тоді напевно знали, що хочуть бути акторами, хочуть пов'язати своє життя із творчістю.

3,5 роки по тому стараннями досвідчених і завзятих викладачів і завдяки власним працелюбству та наполегливості вони стали освіченими, вправними, готовими до роботи фахівцями.

Театральне відділення Dnipro art College випустило в світ 32 "пташеняти" - акторів драмтеатрів і театрів ляльок, які також можуть працювати керівниками самодіяльних колективів.

Відбувся урочистий випускний: молоді актори пройшлися червоним хідником, отримали відзнаки, почули останні добрі настанови та побажання від викладачів і адміністрації коледжу. Було багато душевних промов, сліз від розчулення і багато разів лунало слово "дякую": від випускників викладачам і від викладачів – випускникам.

Завершився яскравий розділ у житті 32 обдарованих дівчат і хлопців, але ми віримо, що розпочався новий, який буде не менш яскравим».

Посмотреть видеосюжет 9 телеканала Днепра об этом празднике можно здесь:

Фото - «Дніпропетровський фаховий мистецько-художній коледж культури».

Gorod.dp.ua на Facebook.


дивно  (07.02.23 13:01): там хлопці гинуть, тут святкують. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте